Zombie Santa FX Makeup Tutorial | Video Tutorial

Vandaag mogen we eindelijk beginnen met het Kerst Seizoen :). En wat is er beter om dit mee te doen dan met mijn versie van de Kerstman? Een zombie kerstman wel te verstaan. Deze kerstman is gemaakt met Liquid Latex van Mehron en Alcohol Activated Makeup. Het maken van deze look was voor mijn extra leuk omdat ik onze nieuwe Titanic FX penselen kon proberen. Een penselen set speciaal ontwikkeld voor Special Effects Makeup Artiesten.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

ZOMBIE SANTA | VIDEO TUTORIAL

Het maken van deze creatie heeft redelijk wat tijd in beslag genomen door alle onderdelen waaruit deze look bestaat. Als je deze creatie ook wil maken hou er dan rekening mee dat je ongeveer 1½ uur tijd neemt om hem te maken.

Om mijn wenkbrauwen te beschermen heb ik deze eerst beschermd met Cut and Bump Wax. Hierna kan ik veilig over mijn wenkbrauwen werken met de Liquid Latex en Watjes. Het kleuren van deze creatie heb ik gedaan met een combinatie tussen de Encore Palette. Hier heb ik mijn nieuwe Titanic FX Penselen mee kunnen testen en ben erg blij met het resultaat.

Nadat ik mjin gezicht op kleur heb gebracht is het tijd om de wenkbrauwen, snor en baard van de kerstman te maken. Dit heb ik natuurlijk gedaan met WolCrepe. Nog wat bloed, lensen en smerigheid op de kerstmuts en klaar is de creatie.

Natuurlijk hebben we ook producten gebruikt in deze tutorial en hieronder vind je de producten:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Special Effects Makeup???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Wij delen wekelijks nieuwe Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda