Blauwe plekken maken met de Mehron ProColoring Bruise

Er zijn een aantal vragen die door de jaren heen steeds terug komen. Een daarvan is de vraag: “hoe werk je met die Bruise Wheel van Mehron?”. Daarom heb ik een video opgenomen om je te laten zien hoe je met dit product blauwe plekken kunt maken en hoe je het vervolgens kunt fixeren.

How to use the Mehron ProColoring Bruise | Video Tutorial

De Mehron ProColoring Bruise is een vetschmink palette van Mehron met daarin 5 verschillende kleuren vetschmink. Geel, groen, 2 kleuren rood en blauw/paars. De schmink kun je het beste op de huid aanbrengen met een latex foam sponsje of met een penseel. Het uitwerken van de schmimk op de huid gaat ook prima met de vingers. Ben je eenmaal tevreden met het resultaat dan pak je een Powder Puff voorzien van Setting Powder of Colorset Powder. Dit druk je steving in de schmink tot het volledig gefixeert is. Daarna kun je overtollig poeder weghalen met een Kabuki Brush. Het terugbrengen van de kleur (weghalen van een eventueel witte waas) doe je door Barrier Spray, ProLong of water over je werk te vernevelen.

Alles wat je nodig hebt bij de Mehron ProColoring Bruise?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween