Zie hoe je eenvoudig een Broken Doll Makeup kunt maken in deze Video Tutorial van Eva

Ik ben super blij dat Eva deze maand weer terug is op ons YouTube kanaal met een aantal kleine meesterwerkjes. Vandaag de eerste video in haar Halloween serie met deze Broken Doll Makeup. Perfect voor de komende Halloween en mer de video van Eva makkelijk na te maken.

Wil je meer van Eva’s werk zien? Kijk kan zeker eens op haar Instagram account

Eva’s Broken Doll Makeup Tutorial | Video Tutorial

Met Felou van Mehron maken we eerst een egale basis van het gezicht en de hals. Daarna gaan we met De lijkenkleur van Superstar (nummer 016) de hooggeleggen delen van het gezicht lighlighten. De wangen, kin, neus en het voorhoofd. Om schaduwen te maken gebruiken we de starblend in Ebony van Mehron. Met Diamond FX Wit en Zwart vergroten we de ogen. Hetzelfde zwart en wit word gebruikt voor het maken van de scheuren in de pop. Voor een kleine extra hightlight word hier nog Starblend white aan toegevoegd.

Wat heb je nodig voor het maken van deze heks?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween