Hey iedereen! Simone hier om je een vrolijk en kleurrijk Halloween schminkidee te laten zien. Vandaag staat er een glanzend pompoen oogdesign op het programma, perfect voor de kleintjes die iets speciaals willen. Of je nu een ervaren schminker bent of gewoon iets leuks wilt proberen, dit makkelijke design zal zeker indruk maken. Dus laten we samen creatief aan de slag gaan – penselen in de hand, en laten we die pompoenen laten stralen!

Materialen die je Nodig Hebt:

Stap 1: Basis voor je Halloween Schmink Makkelijk Design Aanbrengen met Golden Green

We gaan voor een shiny design—love it! Begin met je spons, maak deze vochtig met 3 tot 4 sprays water (niet onderdompelen, want dan wordt hij te nat en krijg je het niet mooi dekkend). Breng de Golden Green schmink aan bij de wenkbrauw en net onder de ooghoek.

Stap 2: Voeg Metallic Accenten toe met Crystal Jubilee

Gebruik de andere kant van de spons en laadt deze met de prachtige metallic Crystal Jubilee. Breng dit naast het groene gedeelte op het gezicht aan. Laat een klein plekje vrij, want hier komen de steentjes of je blingcluster!

Stap 3: Versiering met Strass Steentjes of Blingcluster

Plak je versiering rond het oog. Je kunt mooie zelfklevende strass steentjes gebruiken, of, zoals ik gedaan heb, een blingcluster met een pompoen en spinnenwebjes toevoegen voor een extra Halloween-touch.

Stap 4: Krullen Toevoegen met Zwarte Schmink

Neem je ronde penseel en laad deze met zwarte schmink. Trek mooie krullen vanaf de wenkbrauw richting de haargrens. Deze krullen geven het ontwerp een speelse en vloeiende uitstraling.

Stap 5: Flow Creëren in het Design

Herhaal deze krullen aan de onderkant van het oog en zorg ervoor dat er een mooie “flow” in je design zit. De lijnen moeten vloeiend in elkaar overlopen voor een harmonieus geheel.

Stap 6: Stippen Toevoegen voor Extra Detail

Gebruik de witte schmink om mooie stippen toe te voegen als versiering. Dit breekt het design een beetje en maakt het levendiger. Maak de stippen van groot naar klein om de flow in je ontwerp te behouden… En klaar ben je met dit simpele maar elegante Halloween Schmink Makkelijk oogdesign!

Veel Plezier en Deel Jouw Creaties!

Heel veel plezier met het maken van dit design! Ik ben superbenieuwd naar jullie creaties. Deel vooral je foto’s en laat me weten hoe het is gegaan!

Wil je de andere Halloween Schmink ontwerpen zien die ik heb gemaakt voor deze Halloween? Bekijk dan de onderstaande stap-voor-stap voorbeelden en kies jouw favoriet!

Vond je deze tutorial over Halloween Schmink Makkelijk leuk en wil je meer zien van mijn werk? Volg me dan op Instagram @MiloSchmink voor nog meer kinderdesigns, airbrush creaties en natuurlijk de komende periode Halloween Designs. Of neem een kijkje op mijn website MiloSchmink.nl.

Groetjes, Simone

Meer Inspiratie? Ontdek Onze Andere Blog Artikelen over Simpele en Snelle Schminkvoorbeelden!

Ben je geïnspireerd geraakt door dit simpele pompoen oogdesign en wil je meer leren? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere blogartikelen! Of je nu op zoek bent naar snelle en eenvoudige schminkideeën voor kinderen, tips voor beginners, of juist naar inspiratie voor last-minute Halloween looks, wij hebben het allemaal. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om indrukwekkende schminkdesigns te maken!

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkel Special Effects Makeup-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.