Het is echt waar, ik durf zelf de film niet te kijken, maar Pennywise uit 2017 mocht echt niet ontbreken in mijn reeks van karakters die horror uitademen. Pennywise uit 2017 is nog steeds een ultieme slechterik die mensen de stuipen op het lijf jaagt en zelfs de dood in. Het heeft wel wat breinbrekers gekost om te maken, maar het is een onwijs gave look om te maken.

Weet jij hoe Pennywise is geboren?

Het is 1988 wanneer Bill Denbroughs kleine broertje Georgie spoorloos verdwijnt. Hij is het riool ingetrokken door een van gedaante veranderend, maar zich meestal als demonische clown vertonend wezen dat zichzelf “Pennywise de Dansende Clown” noemt.

Terwijl hij lijdt onder het verlies van zijn broertje, heeft Bill net als zijn vrienden Richie Tozier, Eddie Kaspbrak en Stanley Uris te kampen met de terreur van de agressieve Henry Bowers en zijn maten. Die hebben het daarnaast ook voorzien op nieuwkomer Ben Hanscom, de volgens geruchten nogal makkelijke Beverly Marsh en de thuisonderwijs volgende Mike Hanlon. Net als Bill en zijn vrienden hebben ook zij ieder hun eigen problemen thuis, wat er alles bij elkaar toe leidt dat de zeven elkaar vinden en een groep vormen. Zij maken gedurende die tijd allemaal afzonderlijk van elkaar iets mee dat aansluit op zijn of haar grootste angst.

Wanneer de kinderen zich realiseren dat ze allemaal te maken hebben gehad met Pennywise de clown in een van zijn gedaantes, vechten ze samen terug. (bron:internet)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Pennywise Makeup Tutorial | IT 2017 | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda