We hebben lang getwijfeld en we hebben heel lang erover nagedacht, maar Facepaint lesson 1 is een feit. We hebben heel veel vraag gehad naar een simpele uitleg hoe je kan beginnen of starten met Facepainting of Schminken. En dan wel zonder eerst een hele cursus te moeten volgen. We hebben natuurlijk al eens online lessen gehad, maar door de toenemende vraag uit het buitenland hebben we besloten de lessen opnieuw op te nemen en wel in het engels.

Zo gaan we jullie ook weer allerlei producten laten zien en daarbij zal de gesproken tekst ook weer in het engels zijn. We willen op verzoek jullie best uitleggen in het Nederlands, maar de films zijn compleet in het engels. Dus heb je een vraag dan zou ik ze zeker stellen, want we beantwoorden de vragen graag voor jullie. Dus hieronder vind je de eerste film en wel Facepaint lesson 1 for free!

Facepaint lesson 1 for free! is een feit

Facepaint lesson 1

Het is ons opgevallen dat er nog steeds zeer veel gezocht wordt naar een online les en daarom hebben we deze les gemaakt. Je kunt ook als je geen engels verstaat heel duidelijk zien hoe de les gaat. Het is wel handig als je engels kunt, maar het is geen must om de les te kunnen volgen.

Facepaint lesson

Ok tijd voor de film van Facepaint lesson 1

Ook maken jullie kennis met mij, Linda, de eigenaresse van SchminkenGrime. Ik ga jullie het komende jaar veel vertellen en laten zien. Misschien krijgen we nog wel een paar gast films, maar dat vertellen we nog niet.

Geniet van mijn allereerste keer op Youtube in het engels en we zijn benieuwd naar jullie commetaar of opmerkingen omtrendt de les en de film.

Veel kijk plezier en volgende week zullen we les nummer 2 gaan doen van de serie Facepaint lesson for Free.

Dank jullie wel voor je aandacht en laat je commetaar of opmerking achter op het blog.

Groetjes Linda