Als je Jerry vraagt om een item te maken voor het blog dan hoef je natuurlijk geen prachtig geschminkte vlinder, prinsessenkroontje of briljante one stroke creatie te verwachten. En hoewel een afgehakte arm nou ook weer niet het eerste was waar ik aan zat te denken toen ik zei “leef je uit en maak wat moois!” ben ik erg blij met deze “afgehakte arm in 9 stappen”.

Jerry heeft voor het maken van dit special effect schminkvoorbeeld gebruik gemaakt van zijn model Taco en de volgende special effects producten van Mehron:

Materialen

Stap-voor-stap Special FX Tutorial: Afgehakte Arm

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Jerry en Linda