Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bij de Brandweer is weer een heel leuk kinderdesign van Simone Verduin. Elk klein mannetje heeft waarschijnlijk wel een moment in zijn leven dat hij bij de brandweer wil, hoe leuk is het dan als je dan ook werkelijk een heel leuk Brandweer design kan maken bij dat mannetje. Het is geweldig.

Simone heeft zich dan ook laten inspireren tot het maken van dit hele leuke Bij de Brandweer design, compleet met vlammen en de blusslang.

Simone heeft gebruik gemaakt van Diamond FX, Superstar en Mehron Schmink. Maak hem na en post hem hieronder.

Hier een leuk en simpel Brandweer design die het altijd leuk doet bij een opdracht

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bij de Brandweer

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda