Scar Face Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Littekens zijn één van de dingen die een makeup extra interessant kunnen maken. Zeker wanneeer het gaat om Halloween Makeups. Er zijn verschillende soorten Littekens. zo heb je diepe en opliggende littekens. De diepe kun je eenvoudig maken met Rigid Collodion van Mehron. De opliggende met Scars van Makeup. Om deze look compleet te maken heb ik ook nog een aantal bescheiden verse wonden toegevoegd. Met deze look of littekens verwerkt in je eigen creatie kun je zeker op een Halloween Feestje verschijnen. Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Ice Queen Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Met een potlood van Mehron teken ik eerst uit waar ik alle littekens wil hebben op de huid. Ik ken mezelf een beetje en daarom is het vooraf organiseren en uittekenen van mijn plan een goed idee. Dan maak ik met 4 laagjes Rigid Collodion de diepe littekens op de huid. Wanneer deze er allemaal op zitten die ik de opliggende littekens. Tot slot nog de verse wonden met de Trauma Tattoo’s van Tinsley Transfers. Een heel klein beetje kleuring, wat bloed en we kunnen op stal!

Materialen die gebruikt zijn:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda