Maak “White Walkers” met de Zombie set 3 van ProAiir!

Na de zombie set 1 en 2 heeft ProAiir vanaf nu een nieuwe Zombie set! De Zombie set 3 met daarin maar liefst 5 nieuwe kleuren! Deze kleuren zijn speciaal gemaakt voor het creëren van koude creaties zoals de White Walkers van Game of Thrones.

De nieuwe kleuren in deze set zijn Ice, Vascular, Bone, Corpse en Bruise. De 6e kleur in deze set is het vertrouwede Old Blood die we al langer kennen in de Zombie reeks van ProAiir.

ProAiir Hybrid Zombie 3 Kit | Waterproof Airbrush Makeup

ProAiir is een watervaste schmink die ontwikkeld is voor het gebruik met de airbrush en anders dan alle andere schmink op de markt. Buiten dat de kleuren van ProAiir intens en mooi zijn, is ProAiir Hybrid ook nog eens de meest waterafstotende schmink formule die ooit is gemaakt. Omdat er geen water in de formule van Proaiir is opgenomen is deze 1 tot wel 3 dagen watervast en kun je zelf zwemmen wanneer je ProAiir op je lichaam hebt.

Voor het verwijderen de geschminkte huid inwrijven met pure vloeibare zeep (Meng de vloeibare zeep niet met water voordat je deze aanbrengt). Masseer de zeep goed in op de huid. Je zult zien dat de ProAiir oplost op de huid. Was hierna de huid met water. Babyolie of make-up remover werken ook goed.

Wil je leren Airbrushen met ProAiir?

Zou je heel graag willen airbrushen maar ben je hier nog heel nieuw mee of heb je een airbrush maar lukt het je nog niet zo goed? Misschien is het leuk om dan een airbrush cursus te doen? Wij hebben er een op de planning staan op zaterdag 19 mei 2018 in onze winkel in Nuland.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de airbush en leer je de basis technieken om je eigen creaties te kunnen maken. We werken tijdens de workshop met ProAiir Hybrid producten.

Groetjes Linda

 

WIST JE DAT WE WEKELIJKS NIEUWE VIDEO’S UPLOADEN NAAR YOUTUBE?

 

Zijn we al vriendjes op Facebook?

Heel het jaar plaatsen we op onze facebook pagina nieuws over schmink, grime en special effects makeup. We delen hier nieuwe tutorials, nieuws over producten, workshops, evenementen, wedstrijden, aanbiedingen, acties en nog heel veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s, Schminkvoorbeelden of Grime filmpjes op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload.