Yihaaa, het is oktober, dit is natuurlijk mijn favoriete maand. Niet alleen omdat ik jarig ben in deze maand maar ook mijn seizoen, namelijk Halloween. Michael Myers is een klassieker in de horror scene. Michael Myers mocht natuurlijk niet achterblijven in mijn reeks van klassieke karakters. Geniet van Michael Myers.

Wie is Michael Myers eigenlijk?

Myers verschijnt in het eerste deel van de Halloween-serie ten tonele als zesjarig jongetje dat tijdens het Halloweenfeest van 1963 zijn zus Judith doodsteekt met een keukenmes. Als gevolg daarvan wordt hij opgenomen in de psychiatrische instelling Smith’s Grove Sanitarium. Vijftien jaar later ontsnapt hij en keert hij terug naar zijn geboorteplaats. Hier begint hij babysitters te vermoorden. Hij blijkt in het bijzonder op zoek naar Laurie Strode. Zij weet dan nog niet dat zij zijn kleine zusje is, terwijl Myers gefixeerd is op het vermoorden van zijn hele familie. Zijn psychiater Samuel Loomis probeert hem te vinden om te voorkomen dat hij zijn doel kan bereiken. Myers is tegelijkertijd zo rechtlijnig in zijn doel Strode te vinden dat hij iedereen vermoordt die hem tijdens zijn zoektocht in de weg staat. (bron:wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Michael Myers Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda