In 5 stappen een eenvoudige Pietenmuts schminken? Ja je leest het goed, we hebben een zeer leuk en doeltreffend schminkvoorbeeld voor jullie te laten zien. Simone laat hier zien hoe je snel en zeer eenvoudig een Pietenmuts kan schminken bij de kinderen en dat het er toch erg leuk uitziet.

De kleuren die Simone heeft gebruikt voor dit voorbeeld zijn natuurlijk gekozen op wat zij mooi vind en je kunt deze Pietenmuts natuurlijk in alle kleuren van de regenboog schminken. Het is weer een lekker eenvoudig schminkvoorbeeld die je in 5 stappen en dus zeer snel kan uitvoeren.

Het is natuurlijk zo dat je de Pietenmuts als op zich staande schmink kan gebruiken of als onderdeel van een ander sinterklaas design. Kortom weer een lekker snel en eenvoudig voorbeeld waar je je weer helemaal in uit kan leven.

Materialen van de eenvoudige Pietenmuts

Foto’s van het Schminkvoorbeeld eenvoudige Pietenmuts

Beschrijving van de foto’s van de eenvoudige Pietenmuts

Stap 1. Gebruik de wenkbrauw als uitgangspunt. Breng goud aan net boven de wenkbrauw. Dit is de onderkant van de pietenmuts.

Stap 2. Met paars maak je de bovenkant van de pietenmuts.

Stap 3. Omlijn alles met zwart en maak de veer.

Stap 4. Zet accenten met goud en paars in de veer. Zet highlights met wit.

Stap 5. Maak het geheel af met goudglittergel aan de onderkant van de muts. Met wit maak je starbursts en stippen, dit doe je ook met het goud en het paars. Tot slot de lippen bij de dames en Mehron glitter over je gehele design. Veel plezier met dit pietenmutsje!!!!!!!!!!!!

Zo dat was weer een heerlijk eenvoudig stap voor stap schminkvoorbeeld, waar je compleet je eigen draai aan kan geven en je jezelf helemaal op kunt uitleven.

Niet vergeten!!!!

Het blog van gisteren te lezen over allergische reacties, staan vele nuttige tips in en hoe om te gaan met. Klik op deze link : 10 tips waar je jeuk van krijgt

Dank jullie wel en heb je nog opmerkingen laat ze hier achter op het blog.

Groetjes Simone V. en Linda