In de afgelopen jaren heb ik toch wel een lokje ontwikkeld die erg afsteekt tegen mijn eigen haar en we noemen het dan ook mijn Cruella Lock. Het was dan ook niet moeilijk om deze look toe te voegen. Cruella een look die niet mag ontbreken in de reeks karakters die ik graag wilde maken.

Naar mijn mening is Cruella de ultieme slechterik. Je ziet haar en je wilt gewoon wegrennen en je onder je bed verstoppen. Als ik een puppy was en haar stem zou horen dan zou ik rennen voor mijn leven! Cruella is gewoon slecht. Of het nu is voor puppy’s of Roger(film karakter), ze is slecht! Als je het meest kwaadaardige mogelijk bedenkt, kijk dan naar Cruella. Ze wil de schattigste dingen op aarde doden, puppy’s! Iedereen houdt van puppy’s toch? Cruella geeft er de voorkeur aan als jassen. 🙁

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Cruella De Vil Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda