Doe mee aan de Zomerse Schminkwedstrijd ‘Tropisch Paradijs’ en win fantastische prijzen.

Ben je dol op schminken en wil je je talent laten zien aan de wereld? Dan hebben we goed nieuws! SchminkenGrime organiseert een zomerse schminkwedstrijd met als thema “Tropisch Paradijs”! Of je nu een beginner bent of een gevorderde schminker, deze wedstrijd is jouw kans om te schitteren en een geweldige prijs te winnen.

Deelnemen

De wedstrijd start op 1 mei en eindigt op 1 juli 2023. Het is heel gemakkelijk om mee te doen: maak een schminkontwerp dat past bij het “Tropisch Paradijs” thema, maak er een foto van en upload deze op de wedstrijdpagina. Iedere deelnemer kan één inzending insturen, dus zorg ervoor dat je je beste werk inzendt.

De Jury

Deelnemers worden beoordeeld door twee jury’s: Een kinderjury bestaande uit de kinderen van het Schmink en Grime team, en een vakjury bestaande een aantal professionele schminkers die hun kennis en expertise zullen gebruiken om de winnaars te kiezen. De kinderjury beoordeelt de inzendingen op gevoel en fantasie terwijl de vakjury kijkt naar techniek, originaliteit, creativiteit en vakmanschap.

Categorieën en prijzen

Er zijn twee deelnamecategorieën: beginners en gevorderden. De prijzen voor beide categorieën zijn spectaculair, dus er is een reden om deel te nemen, zelfs als je nog maar net begint met schminken. De winnaars ontvangen beide een complete FBFX Professionele Schmink Penselen Set en een smartcase gevuld met 24 verpakkingen Superstar Schmink van 16 gram ter waarde van € 350,-!

Ontvang tips, trucs en technieken

Maar zelfs als je niet wint, is er nog genoeg reden om mee te doen. Je krijgt de kans om je schminkvaardigheden te verbeteren, te leren van andere deelnemers en krijgt tijdens de wedstrijd periode van ons leuke berichtjes met tips en technieken om jou schmink creaties nog beter te maken. En wie weet, misschien word je wel ontdekt als de volgende grote schminkster of schminker!

Foto uploaden

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met de Zomerse Schminkwedstrijd “Tropisch Paradijs” en laat je creativiteit de vrije loop. Maak een schminkontwerp dat past bij het thema, upload het op de wedstrijdpagina en maak kans op een geweldige prijs en eeuwige roem! Let op. Enkel inzendingen die op een echt model zijn geschminkt worden beoordeeld door de jury. Designs op oefenborden of oefenhoofden komen niet in aanmerking voor de prijzen.

Upload je foto hier, kies wel de juiste link.

Deadline

De wedstrijd zal plaatsvinden over een periode van 9 weken, beginnend op 1 mei 2023 en eindigend op 30 juni 2023. Er zijn twee categorieën waarin je kunt deelnemen: beginners en gevorderden. Zorg ervoor dat je de juiste categorie kiest bij het insturen van jouw ontwerp en dat je deze uiterlijk op 30 juni 2023 23:59 uur hebt geüpload naar de wedstrijdpagina.

Bekendmaking winnaars

Na de sluitingsdatum van de wedstrijd, zal de jury de inzendingen beoordelen en de winnaars kiezen. De uitslag zal bekend worden gemaakt op 1 juli 2023. De winnaars zullen worden beloond met de fantastische prijzen!

Belangrijk om te weten

Let op: de prijzen kunnen niet worden geruild en de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld via e-mail. Daarnaast zullen alle ontwerpen die worden ingezonden worden tentoongesteld op onze website en socialmedia-kanalen. We vinden het leuk wanneer het ontwerp speciaal voor onze wedstrijd wordt gemaakt en we kunnen het niet waarderen wanneer je andermans werk instuurt als je eigen werkt. Bemerken we dit, dan wordt je inzending verwijdert.

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw creativiteit de vrije loop en doe mee aan de Zomerse Schminkwedstrijd “Tropisch Paradijs”. Veel succes en vooral veel plezier!