Teddy Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

De video die ik vandaag voor jullie heb gemaakt is niet een hele originele. Deze makeup is al ontelbaar veel keer te vinden op YouTube. En toch leek het me ontzettend leuk om deze creatie zelf ook eens uit te proberen. En dat is waarom ik vandaag deze Teddy makeup heb gemaakt. Een eencoudige Halloween makeup die ook een beginner erg goed kan maken. Omdat ik zelf geen grote teddybeer kon vinden heb ik deze creatie gemaakt met een teddy-pony :).

Een Halloween Look met een hoog aaibaarheidsgehalte! Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Teddy Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Het maken van deze makeup is ontzettend eenvoudig. Na het kopen van de grote knuffel heb ik deze helemaal stukgeknipt om een aantal stukken vacht over te houden waar ik de creatie mee kon maken. De oren heb ik bevestigd met scuifspeldjes in mijn haren voordat ik ben begonnen met filmen.

De stukken stof plak ik met pros-aide vast aan mijn gezicht en in mijn hals. De lijnen die ontstaan door het plakken maak ik zwart met vetschmink net als de mond. Hierna werk in grof met wax de overgang weg tussen de huid en de vacht.

Tot slot een bloed gel en een vloeibaar bloed erbij en klaar is deze creatie.

Let op, als je deze creatie wil gaan maken, maak dan eerst de kant waar je geen vacht op plakt. Het aanbrengen van de oog makeup op mijn oog was een behoorlijke uitdaging omdat ik mijn andere oog al had afgeplakt.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP KUN JE EENVOUDIG OP ONZE WEBSITE VINDEN BIJ: TEDDY MAKEUP

 

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

 

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda