Schminkvoorbeeld Haunted

Angelina heeft deze keer weer een gave creepy look gemaakt en deze heeft ze Haunted genoemd en als je er naar kijkt dan weet je wel waarom dit Schminkvoorbeeld Haunted heet. Het ziet eruit als een Dame die bezeten is van gevaarlijke en kwalijke demonen en vervloekt is. Als je Angelina zo zou tegen komen dan zul je nog wel even een blokje om lopen. Haunted is weer een nieuw fotoblog en we hopen dat jullie ervan kunnen genieten. Wij hebben in ieder geval genoten van Haunted

Halloween of griezel schmink, dan is Schminkvoorbeeld Haunted een creepy look voor Horror schmink.

Wat verteld Angelina zelf over Haunted?

HAUNTED ..
Ik hou gewoon van eng !! Haha
En wilde weer een iets engs maken met beetje bodypaint erbij . Dat je met zo weinig middelen en kleur toch iets engs kan maken is.
Is een uitdaging maar wel heel leuk en denk dat het gelukt is 😉

Wat heb je nodig voor Schminkvoorbeeld Haunted?

Stap voor Stap foto’s van Schminkvoorbeeld Haunted

Het werken met alleen schmink, daar kun je dus ook hele creepy stuff mee maken. Dat bewijst Angelina maar weer eens met dit Schminkvoorbeeld Haunted. Probeer het zelf ook eens, je kunt meer dan je denkt en natuurlijk oefening baart kunst.

Impressie Video Schminkvoorbeeld Haunted

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda en Angelina