Toen we begonnen met het ontwikkelen van onze FBFX schmink penselen, hadden we één duidelijke missie: penselen creëren die zowel beginners als professionals in de schmink- en grimewereld zouden helpen om hun creativiteit volledig tot leven te brengen. Na jarenlange ervaring in de industrie wisten we precies wat we zochten in een penseel. We hebben samengewerkt met top-schminkers en grimeurs om de perfecte combinatie te vinden van precisie, duurzaamheid en comfort.

Elke penseel in onze collectie is zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw behoeften, of je nu met waterschmink, vetschmink of Alcohol Make-up werkt. Het zijn niet zomaar tools, het zijn partners in jouw creatieve proces.

Waarom onze penselen uniek zijn

Wat maakt onze FBFX Schmink Penselen anders dan de rest? Onze penselen hebben compacte, houten handvaten van 13 cm, wat zorgt voor ultieme controle en comfort tijdens het schminken. Daarnaast zijn ze voorzien van duurzame, tweekleurige synthetische haren die niet alleen uitstekend schmink absorberen, maar ook hun vorm behouden voor precieze en nauwkeurige applicaties. Of je nu fijne details schminkt of brede stroken aanbrengt, FBFX heeft het ideale penseel voor elke taak.

FBFX Schmink Penselen

FBFX Schmink Penselen: Een Familie van creatieve tools

De FBFX schmink penselen zijn niet zomaar een verzameling van penselen. Elk penseel draagt een unieke naam en een betekenis. Deze collectie is een ode aan mijn familie en artiesten die me geïnspireerd hebben en met wie ik altijd met veel plezier heb mogen samenwerken.

Een Reis door Creativiteit en Verbinding

Bij het ontwikkelen van de FBFX schmink penselen wilde ik niet alleen focussen op kwaliteit en gebruiksgemak, maar ook op het verhaal achter elk penseel. De penselen zijn vernoemd naar mensen die een bijzondere rol spelen in mijn creatieve reis. Zo zijn Jerry, Alex, Bram en Anna vernoemd naar mijn familieleden, die altijd aan mijn zijde hebben gestaan tijdens mijn professionele en creatieve groei.

Daarnaast zijn er penselen met namen van artiesten met wie ik intens heb samengewerkt en die mijn liefde voor grime en schmink delen. Simone, Floor, Astrid, Koko, Eva en Poem – elk van hen heeft me op hun eigen manier geïnspireerd, en door deze penselen hoop ik hun artistieke geest verder te laten leven in jouw werk.

Ontdek Onze Verschillende Penselen

Ronde Schminkpenselen (Linda)

Ronde Schminkpenselen (Linda): Dit penseel weerspiegelt mijn eigen creatieve reis en persoonlijke voorkeuren. Het is veelzijdig en perfect voor gedetailleerd werk, zoals het maken van stippen, lijnen en krullen.
Kenmerken: Ronde punt, veelzijdig in gebruik.
Toepassingen: Gedetailleerde lijnen, dunne en dikke lijnen, stippen, puntjes en kleine ontwerpen.

Filbert Schminkpenselen (Jerry): Jerry, al 16 jaar mijn partner. Mijn motivator en grootste supporter, inspireerde dit penseel. Dit penseel is voor het schminken van grotere oppervlakken, het creëert zachte overgangen en schaduwen, perfect voor het blenden van kleuren en het schminken van bloembladen.
Kenmerken: Platte, ovale vorm met afgeronde randen.
Toepassingen: Bloembladvormen, kleuren blenden en zachte overgangen creëren.

Filbert Schminkpenselen (Jerry)
Ronde Bloemenpenselen (Eva)

Ronde Bloemenpenselen (Eva): Eva’s vrolijke, kleurrijke en gezellige persoonlijkheid is wat dit penseel tot leven brengt. Het is ontworpen voor het maken van gedetailleerde bloembladen, ideaal voor het creëren van kleurrijke en speelse schminkontwerpen.
Kenmerken: Puntige, ronde vorm.
Toepassingen: Schminken van bloembladen.

Platte Bloemenpenselen (Poem): Poem’s creatieve energie en passie voor kleur zijn gevangen in dit penseel. Het biedt variatie in bloemblaadjes, perfect voor het vormen van gedefinieerde bloembladen met de double-dip techniek.
Kenmerken: Platte, rechthoekige vorm, eindigend in een punt.
Toepassingen: Schminken van bloembladen.

Platte Bloemenpenselen (Poem)
Stippen Penseel (Koko)

Stippen Penseel (Koko): Dit penseel is een eerbetoon aan Koko’s speelse energie. Het creëert eenvoudig stippen en puntjes van verschillende groottes, waardoor je snel accenten kunt toevoegen aan elk ontwerp.
Kenmerken: Korte, stompe punt.
Toepassingen: Creëren van stippen en puntjes, het toevoegen van details en accenten.

Schuine Schminkpenselen (Simone): Simone’s ongeëvenaarde one stroke-techniek inspireerde dit penseel. Het maakt strakke lijnen en scherpe contouren mogelijk, waardoor je in één beweging prachtige kleurencombinaties kunt creëren.
Kenmerken: Plat penseel met korte schuine haren.
Toepassingen: Voor het one stroke schminken.

Schuine Schminkpenselen (Simone)
Platte Schminkpenselen (Floor)

Platte Schminkpenselen (Floor): Floor, bekend om haar creativiteit, precisie, rust en betrouwebaarheid bij mijn grootste projecten inspireerde dit penseel. Het is ideaal voor het aanbrengen van een basislaag op grote delen van het gezicht of lichaam en voor het werken met One Stroke technieken.
Kenmerken: Rechte, platte haren.
Toepassingen: One stroke schminken, aanbrengen van basiskleuren.

Tijgerpenselen (Astrid): Astrid’s levendige en speelse karakter met altijd een vriendelijk woord en een glimlach op haar gezicht inspireerde dit penseel. Het wordt gebruikt voor het creëren van realistische tijgerstrepen en katachtige vlekken, perfect voor dierenpatronen.
Kenmerken: Driehoekige vorm, taps toelopend naar een punt.
Toepassingen: Creëren van tijgerstrepen of andere katachtige patronen.

Tijgerpenselen (Astrid)
Ultra Liner Schminkpenselen (Alex)

Ultra Liner Schminkpenselen (Alex): Alex is mijn oudste zoon. perfectionist, gedetailleerd en super creatief inspireerde dit penseel. Het is ontworpen voor het aanbrengen van zeer fijne details en delicate patronen.
Kenmerken: Extra dunne penselen.
Toepassingen: Dunne lijnen, delicate details tekenen.

Long Liners (Anna): Anna, mijn moeder, die geduld, liefde, warmte en ondersteuning belichaamt, inspireerde de long liner. Dit penseel is geschikt voor het creëren van lange, dunne lijnen en delicate details.
Kenmerken: Extra lange, dunne haren.
Toepassingen: Zeer dunne lijnen, gedetailleerde ontwerpen, fijne accenten toevoegen.

Long Liners (Anna)
Dagger Schminkpenselen (Bram)

Dagger Schminkpenselen (Bram): Bram is mijn middelste zoon, zijn scherpe oog voor details komt tot uiting in dit penseel, dat met zijn scherpe punt perfect is voor gedetailleerde ontwerpen.
Kenmerken: Schuine snit, taps toelopend.
Toepassingen: Scherpe lijnen en gedetailleerde patronen creëren.

FBFX Penselen Etui: Speciaal voor onze FBFX Schminkpenselen hebben we een handig etui ontworpen waar maar liefst 48 penselen in passen, verdeeld over twee lagen. Dit etui zorgt ervoor dat je penselen overzichtelijk en veilig bij elkaar blijven, zowel tijdens vervoer als op je schminktafel. Het maakt het eenvoudig om al je penselen in één oogopslag te zien en snel te pakken. Verkrijgbaar als leeg etui of volledig gevuld met 32 FBFX Schminkpenselen, zodat je altijd goed voorbereid aan je schminkprojecten kunt beginnen.

FBFX Penselen Etui

Meer Dan Alleen Penselen: De Oplossing Voor Jouw Creativiteit

Onze penselen zijn meer dan alleen tools. Ze zijn ontwikkeld om je creatieve visie volledig tot bloei te laten komen. Of je nu werkt aan een groot project voor een evenement, of gewoon thuis experimenteert met schmink, onze penselen helpen je om je ideeën werkelijkheid te maken.

Ontdek zelf de FBFX Schmink Penselen

Wil je weten wat het verschil is tussen een gewoon penseel en een penseel dat speciaal voor jou is ontworpen? Bekijk onze collectie en ontdek zelf waarom schminkers, grimeurs en special effects-artiesten zweren bij onze penselen. We nodigen je uit om de tools te ervaren die jouw werk naar een hoger niveau tillen.

Ook Verkrijgbaar Voor Wederverkoop

Ben je een winkelier of groothandel die op zoek is naar hoogwaardige penselen voor je klanten? Wij bieden onze exclusieve penselenlijn ook aan wederverkopers aan. Help jouw klanten met de beste tools voor hun schmink-, grime- en special effects-projecten door deze penselen in je assortiment op te nemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je onze penselen in jouw winkel kunt aanbieden. We werken graag met je samen om je klanten de tools te bieden die ze nodig hebben voor hun creatieve werk.

Groetjes Linda

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Wist je dat we op ons blog vele schminkvoorbeelden, grime voorbeelden en special effects make-up tutorials hebben? Neem zeker een kijkje bij onze how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Heks Schminken Simpel: Eenvoudig en Leuk Halloween Design voor Kinderen
Schaafwond Grime: Realistische Verwondingen Maken met SFX Technieken
Doodshoofd Schmink: Tover je Kinderen in 5 Stappen om voor Halloween

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Inspiratie en Contact

Wil je nog meer zien? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste schmink, grime en make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkele Special Effects Make-up-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.