Ben Nye heeft heel veel verschillende wheels, 1 daarvan is het Burns and Blisters Wheel. Dit wheel met vetschmink of wel Greasepaint, kun je heel goed gebruiken om zoals de naam het al zegt verbranding en blaren te maken. Het Blend erg makkelijk en is makkelijk te verwijderen naderhand.

Wat natuurlijk dit wheel uitermate geschikt maakt voor Freddy Kreuger, de verbrandde psychopaat die je heel mooi kunt inkleuren met dit Ben Nye Wheel. Kijk de tutorial op ons Youtube kanaal voor de complete uitleg. Daar wordt heel veel duidelijk over kleuropbouw en hoe dit wheel te gebruiken in je werk of design.

Makkelijk en mooie dekking met dit wheel van Ben Nye

Ben Nye Burns and Blisters Wheel

Wat heb ik nog meer gebruikt het maken van deze wond?

In deze video zie je hoe je eenvoudig zelf met Sculptgel en het Burns and Blisters Wheel een hele gave wond kan maken en zo de show steelt op je feest. Je zit ook de mooi consistentie van dit wheel, het heeft een geweldige dekking en is zeer fijn in gebruik, waardoor het makkelijker wordt voor je om je gemaakte wond/verbranding in te kleuren. Abonneer jezelf op ons Youtube kanaal zodat je geen 1 video tutorial of how to use mist.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen. of wordt lid van Facebook groep.

Liefs Linda