Creativiteit kan soms een uitdaging zijn, vooral wanneer je vastloopt en niet weet waar je moet beginnen. Monique Lilly, een gepassioneerde en getalenteerde schminker en kunstenaar uit Amsterdam, begrijpt dit gevoel als geen ander. Daarom heeft ze het Find Your Flow’ Kaartendek ontwikkeld – een hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om schminkers en bodypainters te inspireren en hun creativiteit een boost te geven.

Als vaste bezoeker van evenementen en een trouwe fan van Monique’s werk, had ik de eer om op 8 september bij de launch party van dit prachtige kaartendek aanwezig te zijn. Het was een bruisende bijeenkomst vol creativiteit, met schminkers en bodypainters die allemaal dezelfde passie deelden: kunst, Monique’s enthousiasme en liefde voor haar vak straalden van haar af en dat voel je terug in dit kaartendek.

Wat Maakt Het ‘Find Your Flow’ Kaartendek Zo Speciaal?

Monique’s verhaal is inspirerend: ze begon ooit klein, simpelweg om haar dochtertje blij te maken, maar groeide al snel uit tot een intuïtieve kunstenaar met expertise in beauty make-up, face- en bodypainting, en special effects. Deze reis heeft haar geholpen haar eigen creatieve flow te vinden, en nu wil ze anderen helpen hetzelfde te doen.

Het ‘Find Your Flow’ Kaartendek bevat:

  • 33 Affirmatiekaarten om je mindset en zelfvertrouwen te versterken.
  • 15 Uitdagingskaarten die je creatieve grenzen verleggen.
  • 15 Kleurkaarten voor verrassende kleurcombinaties.
  • 1 Kleurenwielkaart als handige tool om nieuwe combinaties te ontdekken.

Het deck is niet alleen een praktische tool, maar ook een bron van inspiratie en motivatie om verder te kijken dan de standaard schmink- en bodypaintontwerpen.

Waarom dit deck Voor Jou Werkt

Dit kaartendek is perfect voor iedereen die, net als ik, wel eens vastloopt in hun creatieve proces. Soms zoek je dat extra duwtje om nieuwe ideeën te ontdekken of om je zelfvertrouwen te vergroten. Met Monique’s affirmatie- en uitdagingskaarten heb je altijd een bron van inspiratie binnen handbereik.

De kaarten moedigen je aan om vanuit je eigen authentieke stijl te creëren, zonder je te laten beperken door wat anderen doen. Dit is de kern van wat Monique ons wil leren: jouw kunst is uniek, en met het juiste duwtje in de rug kun je je eigen creatieve flow vinden.

Hoe het mijn creatieve proces Boost

Toen ik het deck voor het eerst in handen kreeg, voelde ik meteen een golf van inspiratie. Monique liet me in haar studio een 3 kaarten kiezen. Op de eerste kaart stond een afformatie, de 2e kaart gad een opdracht en de 3e kaart gaf de kleur, in mijn geval wit. Ondanks dat ik niet direct aan de slag kon met deze opdracht voelde ik de creativiteit en ideeën direct opborrelen. Elke kaart heeft iets unieks. Ik gebruik de kleurkaarten bijvoorbeeld om kleurcombinaties te ontdekken waar ik zelf nooit aan had gedacht. Daardoor kom je buiten je comfortzone en ontwikkel je je creativiteit.

Of je nu een beginner bent of een ervaren grimeur, dit deck helpt je om altijd geïnspireerd te blijven. Het is niet alleen een hulpmiddel, maar een vriend die je begeleidt op je creatieve reis.

Bestel Het Vandaag Nog

Ben je klaar om je creativiteit te ontgrendelen en je artistieke vrijheid te omarmen? Het ‘Find Your Flow’ Kaartendek van Monique Lilly is de perfecte tool om je te helpen vol vertrouwen en plezier te creëren. Bestel jouw Engelstalige kaartendek vandaag nog en ontdek hoe makkelijk het is om in je creatieve flow te komen!

Groetjes,
Linda

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Ben je geïnspireerd door het kaartendek van Monique? Heb je zin om aan de slag te gaan met schmink, grime of special effects make-up? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Halloween Schmink Makkelijk: Shiny Pompoen Eye Design voor Kinderen
Schaafwond Grime: Realistische Verwondingen Maken met SFX Technieken
Doodshoofd Schmink: Tover je Kinderen in 5 Stappen om voor Halloween

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op schmin, grime en special effects make-up als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.