Vandaag ga ik je laten zien hoe je eenvoudig een heks kunt schminken voor Halloween. Of je nu een doorgewinterde schminker bent of net begint, dit simpele schminkdesign is perfect voor iedereen die iets bijzonders wil creëren voor de kleintjes tijdens Halloween.

In deze reeks deel ik vier makkelijke Halloween schminkdesigns voor kinderen: twee voor meisjes en twee voor jongens. Je kunt deze designs natuurlijk zo uitgebreid maken als je wilt, maar ik help je alvast op weg met de basis. Dus pak je penselen, zet je favoriete muziek op, en laten we beginnen!

Materialen Voor het Schminken van deze eenvoudige Heks

Voor dit simpele heksenmasker heb je de volgende materialen nodig:

Stap 1: Beginnen met het Schminken van deze Simpele Heks

Begin met het goed laden van je spons met de schmink uit de grote splitcake. Dit doe je door je spons nat te sprayen met 3 tot 4 pompjes water. Let op dat je de spons niet in een bak water dompelt, want dan wordt hij te nat en loopt de schmink uit op het gezicht. Breng nu de basis van het masker aan rondom de ogen. Als de vorm niet helemaal naar wens is, kun je dit eenvoudig corrigeren met een babydoekje.

Stap 2: Het Heksenhoedje Toevoegen

Gebruik het ronde penseel en de zwarte schmink om een heksenhoedje op een van de wenkbrauwen te tekenen. Laat de vorm van het masker mooi overlopen in het hoedje voor een samenhangend geheel. Vergeet niet om wat ruimte onderaan het hoedje over te laten; hier komt straks de rand van de hoed.

Stap 3: Spinnenweb Details voor een Griezelig Effect

Vul de lege plekken op met lange druppels die je met elkaar verbindt om een spinnenweb-effect te creëren. Maak het heksenhoedje af met speelse krullen—het is tenslotte Halloween, dus het mag lekker ongedwongen! Blijf hiervoor het ronde penseel en de zwarte schmink gebruiken.

Stap 4: Kleur en Highlights om het Simpele Heksenschminken af te Ronden

Breng de gele kleur uit de splitcake Fabulously Fierce aan om het hoedje op te vullen. Voor een extra touch kun je stippen toevoegen met zwart en wit. Zorg ervoor dat je schmink goed vloeibaar is op het penseel—hoe vloeibaarder, hoe mooier de stippen. Gebruik wit als laatste kleur voor highlights, zodat je design echt tot leven komt. Als finishing touch kun je de lippen paars schminken met de paarse kleur uit de splitcake. En voilà, je heksenmasker is klaar!

Heel veel plezier met het maken van dit simpele design! Ik kan niet wachten om jullie creaties te zien. Deel vooral je foto’s en laat me weten hoe het is gegaan!

Vond je deze tutorial over heks schminken simpel leuk en wil je meer zien van mijn werk? Volg me dan op Instagram @MiloSchmink voor nog meer kinderdesigns, airbrush creaties en natuurlijk de komende periode Halloween Designs. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op mijn website MiloSchmink.nl.

Groetjes Simone

Wil je de andere Halloween Schmink ontwerpen zien die ik heb gemaakt voor deze Halloween? Bekijk dan de onderstaande stap-voor-stap voorbeelden en kies jouw favoriet!

Meer Inspiratie? Ontdek Onze Andere Blog Artikelen over Simpele en Snelle Schminkvoorbeelden!

Ben je geïnspireerd geraakt door dit simpele heksenschminkdesign en wil je meer leren? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere blogartikelen! Of je nu op zoek bent naar snelle en eenvoudige schminkideeën voor kinderen, tips voor beginners, of juist naar inspiratie voor last-minute Halloween looks, wij hebben het allemaal. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om indrukwekkende schminkdesigns te maken!

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkel Special Effects Makeup-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.