Wil je er net zo angstaanjagend uitzien als Valak, de demonische non uit The Conjuring? In deze Valak make-up tutorial laat ik je zien hoe je stap voor stap dit iconische filmkarakter tot leven brengt met behulp van make-up en special effects. Duik in de wereld van horror en leer hoe je jezelf kunt transformeren tot deze angstaanjagende verschijning!

Materialen voor het maken van deze Valak make-up

Voor het creëren van de Valak-look heb je de volgende materialen nodig. Zorg ervoor dat je alles klaar hebt liggen voordat je begint!

Valak make-up tutorial video

Bekijk hieronder de video waarin ik stap voor stap laat zien hoe je de Valak-look creëert. Volg de video voor een visuele uitleg en gebruik de uitgeschreven stappen eronder om de look te perfectioneren.

Stappen voor het maken van de make-up

Nu je alle benodigde materialen hebt verzameld en de video hebt bekeken, is het tijd om de Valak-look stap voor stap zelf te maken. Volg de onderstaande instructies nauwkeurig om jezelf te transformeren in de demonische non uit The Conjuring.

Neusvorming met liquid latex

Meng liquid latex met bloem om een smalle, demonische neus te creëren zoals Valak. Breng het voorzichtig aan, vermijd contact met je wenkbrauwen en ogen. Föhn om het droogproces te versnellen.

Wenkbrauwen blokkeren

Gebruik Aquafix om je wenkbrauwen te blokkeren, zodat je een glad canvas hebt voor de make-up. Breng een dikke laag setting powder aan om plakkerigheid te verminderen.

Basis make-up aanbrengen

Start met een witte basis uit het Injury-palette en stip verschillende lagen van off-white, bruine en grijze kleuren uit de Zombie en Undead palettes voor de gevlekte look van Valak.

Oogmake-up

Breng zwarte oogschaduw uit het Cool Glam palette aan om Valak’s iconische diepe zwarte ogen te creëren. Gebruik een watergedragen zwarte schmink om de oogleden volledig in te vullen en blend de randen.

Lippen en details

Gebruik een stipple brush om Valak’s smoezelige lippen te maken met zwarte watergedragen schmink. Voeg extra details toe zoals aders en rimpels met een detail brush en verzacht deze met een schone borstel voor een onderhuidse look.

Finale touch

Voeg zwarte details toe rond de neus en werk de huid verder af met subtiele stippen en vegen. Vergeet niet je kostuum aan te trekken voor de volledige Valak-transformatie!

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Ben je geïnspireerd door dit stap voor stap schminkvoorbeeld? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Creëer een Glam Skull Make-up Look voor Halloween Sjiek, Scary en Supersnel!
Pennywise Schmink Tutorial: Stap voor Stap Halloween Schminkidee

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkele Special Effects Make-up-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.