In deze les leg ik jullie uit hoe je met stencils eenvoudig je design mooier maakt of een heel design kunt maken alleen met stencils. Er zijn verschillende soorten stencils te krijgen. Zo heb je stencils met patronen welke uitermate geschikt zijn om je schminkwerk op te pimpen als wanneer deze bijna af is. Maar er zijn ook stencils met figuurtjes erop als zeemeerminnen, feeën, dino’s en piraten. Met deze stencils kun je een schminkontwerp op zich maken.

De techniek voor het werken met stencils is helemaal niet moeilijk maar je zult wel even moeten oefenen om de schmink niet onder het stencil door te laten lopen en het je het stencil het beste tegen de huid kunt houden. Maar, wanneer je dit onder de knie hebt kun je er waanzinnige creaties mee maken.

We laten jullie graag alle facetten zien van onderdelen die je goed kan gebruiken en kan toepassen in je designs. En mocht je vragen hebben naar aanleiding van de lessen? Stel ze gerust, we helpen jullie graag.

En de tip van de week is: Oefenen. Probeer eens uit wat je allemaal kunt doen met stencils en hoe je dit kunt combineren met alle andere technieken die je al beheerst.

Heb je genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Volgende week weer een nieuwe online les. Dank jullie wel voor het kijken.
Groetjes Linda

Ps. like je onze facebook pagina al? Hier plaatsen we dagelijks nieuwe berichten over schmink, grime en special effects producten. Buiten dat hebben we regelmatig leuke like-deel-win acties en kondigen we speciale aanbiedingen aan op facebook.