Deze Herfst Bellypaint is een heerlijke eenvoudige Bellypaint die je zelf kan doen op je eigen buik. Anke is in blijde verwachting en heeft deze Bellypaint op haarzelf gemaakt. Kijk maar eens wat een heldere kleuren bij deze Herfst Bellypaint en het is niet moeilijk te maken. In slechts zes stappen kun je deze Bellypaint maken. Je kunt er natuurlijk een compleet eigen draai aan geven.

Vinnie niet? Nee die is naar….

Jullie hadden natuurlijk Vinnie verwacht, maar Vinnie is inmiddels weer heerlijk terug gegaan naar zijn eigen “kist” en we vinden het erg leuk om jullie deze Herfst Bellypaint te laten zien, zeker omdat Anke 10 december een workshop zal geven voor beginners met Belypainten. Je zal merken dat Anke je leuke tips en trucs leert om een verbluffend resultaat neer te kunnen zetten.

Deze Herfst Bellypaint heeft Anke gemaakt voor haar ongeboren kind en ze heeft het compleet zonder hulp gemaakt en het eenvoudig gehouden. Zo zie je maar wat je ook met een eenvoudig design een verbluffend resultaat kan krijgen. De Herfst Bellypaint kun je natuurlijk door trekken naar de verschillende seizoen. Wil je dit ook leren dan raden we je zeker aan om naar de workshop van Anke te komen. maar let op vol = vol.

Materialen voor deze eenvoudige Herfst Bellypaint

De foto’s van de Herfst Bellypaint

Zo zie je maar weer dat je in relatief weinig stappen een geweldige Bellypaint kan neerzetten zoals deze Herfst Bellypaint. Anke heeft deze Herst Bellypaint helemaal zelf op der eigen buik gemaakt en we laten jullie hieronder nog een aantal foto’s zien zoals je een Bellypaint goed op de foto kan zetten zodat je deze aan je klant kunt sturen.

Eindfoto’s Herfst Bellypaint voorbeelden.

Je ziet op deze foto’s dat de achtergrond erg belangrijk is en hoe je model staat. Tevens de belichting van de foto en hoe je deze prepareert voor je klant. Dus naast het Bellypainten is de foto erg belangrijk, want is deze niet goed dan komt je werk hoe mooi ook niet tot zijn recht.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Groetjes Anke, Linda en Jerry