In dit blog laat ik je stap voor stap zien hoe je heel makkelijk een vampier make-up kunt maken die er toch supertof uitziet! Zoals altijd gebruik ik bij grime looks een mix van schmink en make-up. Doe mee en maak je klaar voor Halloween met mij!

Wat heb je nodig voor deze Vampier Make-up

De Kleurlenzen

Om de look extra kracht te geven, is het gaaf als je ogen opvallen. Ik heb van mezelf donkerbruine ogen, maar ik kies voor lichte lenzen om de look wat sprekender en enger te maken. Je kunt ook gaan voor een heftiger effect met een kleurlens. Kijk bijvoorbeeld naar de Sun Salutation kleurlenzen of Volturi Mini-Sclera Kleurlenzen. Deze stap is optioneel, dus als je niet lekker met lenzen overweg kunt of er snel last van krijgt, sla je hem gewoon over.

Bruine oogschaduw

Breng net boven je ooglid bruine oogschaduw aan en laat dit een boog vormen om je oog. Blend het uit aan de zijkanten met een zachte oogschaduwkwast.

Zwarte oogschaduw

Breng zwarte oogschaduw aan op je ooglid en net erboven. Meng de bovenste rand mooi samen met de bruine oogschaduw en blend alles met een zachte kwast.

Rode oogschaduw

Breng met een oogschaduwkwast de rode of donkerroze oogschaduw aan onder je ogen, op het gebied waar je wallen zitten. Verzacht de randen met een zachte kwast en breng daarna een zwart oogpotlood aan, zoals de Ben Nye Eyebrow Pencil Black. Vergeet de mascara niet voor een intense look!

Rode schminklijnen

Gebruik een dunne precisieliner penseel om rode aders te tekenen op het rode gebied rond je ogen. Een aanrader is de Alex Ultra Liner penseel 1 en de Diamond FX Essential Red schmink,. Maak dunne adertjes zoals in het voorbeeld hieronder.

Bloody lippen

Vul je lippen in met een felrode lippenstift. Voor een bloederig effect kun je een glanzende lippenstift gebruiken of er wat lipgloss overheen doen. Gebruik wat nep bloed, zoals het Superstar Nepbloed Donker Dik, Stollend 20ml, en laat dit langs je lippen druipen voor een “gebeten” look.

Accessoires

De look is bijna af! Wil je nog een extra touch? Breng dan wat blush aan voor een ingevallen effect, of laat je wangen juist bleek voor een enger resultaat. Maak de look helemaal af met toffe accessoires zoals Vampier Tanden, een enge ketting, een ring en zwarte kleding.

En je bent klaar om te gaan!
Groetjes Gabriëlle

Wil je meer werk van Gabriëlle zien?
Bezoek haar website voor een overzicht van haar projecten: www.mua-gabrielle.com
Volg haar op Instagram voor inspirerende make-up creaties: @mua_gabrielle.nl

Heb je alle producten nodig voor de perfecte vampier make-up?
Bestel alles wat je nodig hebt eenvoudig bij SchminkenGrime.nl en maak je klaar voor Halloween!

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Ben je geïnspireerd door dit stap voor stap schminkvoorbeeld? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Een elegante halve schedel in een handomdraai!
Schaafwond Grime: Realistische Verwondingen Maken met SFX Technieken
Stap-voor-Stap Handleiding: Creëer Realistische Halloween Wonden met Latex en Nepbloed

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkele Special Effects Make-up-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.