Paas Schminkvoorbeeld | Makkelijk Schminkvoorbeeld

Het is nog maar anderhalve week tot het Pasen is. Hoog tijd dus voor een leuk en makkelijk schminkvoorbeeld. En wat straalt meer Paas-sfeer uit dan een schattig konijntje met paas-eieren? Daarom laat Simone je vandaag zien hoe je in slechts 3 mintuen een leuk ontwerp kunt schminken.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we online zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Paas Schminkvoorbeeld| VIDEO TUTORIAL

We beginnen dit ontwerp met het schminken van het lijfje van het paaskonijntje. Dit doen we met een sponsmop voorzien van de kleuren van de Mehron Prisma Furry. Vervolgens maken we de Paaseieren met een Sponsmop en de Diamond FX Splitcake Sunset. Hierna is het allemaal zeer eenvoudig. We omlijnen alles met Essential Black van Diamond FX. Wat Highlights met Diamond FX Essential White. Roden lippen en we zijn klaar.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van schminken???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel het jaar word hier van alles op geplaatst over Schmink, Grime en Special Effects Makeup. Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s of Schminkvoorbeelden op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda