Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wanneer je aan de slag gaat met liquid latex om je schmink, grime of special effects makeup creatie vorm te geven.

Vorig jaar hebben we al eens in een video laten zien hoe je met Liquid Latex en Tussue wonden kunt maken. Vorige week hadden we een latex pasta video en vandaag gaan we dieper in op latex in combinatie met watjes

Makkelijk en snel nepwonden maken op de huid

Wat ik gebruikt heb voor het maken van deze Liquid Latex met watjes video?

Het werken met een latex pasta of met latx en watjes in je special effects makeup?

In deze video zie je hoe je eenvoudig zelf een latex pasta kunt maken. Deze kun je direct op de huid aanbrengen of je kunt er makkeljk en snel protheses mee voorbereiden. Het leuke aan deze protheses is dat je geen mallen hoeft te maken of gekke technieken hoeft te beheersen voordat je ermee aan de slag kunt.

Een heel eenvoudige manier om te werken met latex is in combinatie met stukjes tissue. In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe ik een eenvoudige wond maak met deze techniek.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.