Als de zon ondergaat, komt het mysterieuze rijk van de ondoden tot leven. Onder hen een glamoureuze, maar bloeddorstige vampier die zich razendsnel klaarmaakt voor een spetterend feest! Geen tijd te verliezen, want de zon komt snel op. Met deze snelle en opvallende partylook is onze vampier in een handomdraai klaar om te schitteren. En wie zegt dat vampiers geen glitter dragen?

Schmink Benodigdheden

Penselen en Sponsen:

Accessoires:

Stappenplan voor deze Party Vampire

1. De basis: Bleek en mysterieuze huid Begin met het aanbrengen van een dunne laag cake make-up over het hele gezicht om de huid een bleke uitstraling te geven. Deze basislaag zorgt ervoor dat de rest van de kleuren goed tot hun recht komen.

2. Panda beer ogen Het creëren van die intense, donkere ogen die doen denken aan een panda beer, begint met zwarte schmink. Gebruik het Filbert penseel om de vorm rondom de ogen aan te brengen. Maak je geen zorgen als het niet volledig dekkend is, later voegen we diepte toe met poeder. Vervolgens gebruik je de kleur ‘Rust’ om bloederige lijnen boven en onder de ogen te tekenen. Laat het rood en zwart in elkaar overvloeien voor een dramatisch effect.

3. Poederen en glitteren Met de Mehron StarBlend poeder je de zwarte schmink om extra diepte te geven en de randen subtiel te vervagen, zodat alles mooi blendt in de huid. Nu is het tijd om te schitteren! Breng de glitterless gel voorzichtig over de rode delen aan en strooi daarover de Chlois Glitter Red Wine. Let erop dat je steeds kleine stukjes gel aanbrengt, omdat het snel opdroogt. Vergeet niet: er bestaat geen zoiets als te veel glitter!

4. The final touch Voor de finishing touch breng je de kleur ‘Rust’ aan op de lippen, met een vleugje StarBlend om het af te maken. Wil je helemaal voor de vampierlook gaan? Dan mogen vampiertanden en kleurlenzen natuurlijk niet ontbreken! En nu is onze vampier klaar voor het feest… en misschien wel voor een slokje van een onfortuinlijke gast.

Afsluiting:

Deze vampierlook is perfect voor een Halloweenfeest of een thema-avond. Met slechts een paar producten en een vleugje glitter, is deze look snel en eenvoudig te creëren. Tijd om de nacht in te duiken en te schitteren als een glamoureuze vampier! Heb jij de moed om deze look uit te proberen?

Maak dit design na en deel jouw resultaat op social media met de hashtag #SchminkenGrime. Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties! Wil je meer zien van mijn werk? Volg me dan op instagram @suziewuzie_schmink of bezoek mijn website: Suziewuzie. Laat ook een berichtje achter in de comments hieronder om te laten weten wat je van dit design vindt.

Tot de volgende keer!
Groetjes, Susan Muurmans

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Ben je geïnspireerd door dit stap voor stap schminkvoorbeeld? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Creëer een unieke Sugarskull look voor Dia de los Muertos: Stap voor stap tutorial
Joker make-up tutorial Transformeer jezelf in de iconische clown uit Joker (2019)
Stap voor stap Valak make-up tutorial De demonische non uit The Conjuring

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkele Special Effects Make-up-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.