Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Thibra ThermoplasticsThibra Thermoplastic Sheet, het ultieme gladde theromoplastic!

Dit geweldige product is bij gebruik ultra glas en je kunt er heel gedetailleerd mee werken. Het werkt als een gladde vorm en is goed uitreekbaar. Je kunt hier alle soorten armoury en props mee maken. Het is een geweldig product. Er gaat geen materiaal verloren

Bijna alles is mogelijk met dit veelzijdige materiaal voor creatieve mensen:  

Thibra is een thermoplastic zonder linnengaas. Hiermee kunt je extremere vormen maken, zonder dat het wordt beperkt door enige vorm van gaas- of netstructuur. Het is ook erg glad, zodat schuren van het materiaal niet noodzakelijk is. Dit bespaar je een hoop tijd. Dit in vergelijking met andere materialen.

Veel gebruikers van Thibra gebruiken geen primer op het materiaal. Het is ook niet nodig omdat Thibra direct kan worden beschilderd. Thibra is door zijn eenvoudige bewerking zeer geschikt voor het maken van ronde vormen. De restjes kunnen weer worden verwarmd en gecombineerd om opnieuw te gebruiken. Een plaat van Thibra kan je dus volledig gebruiken en je hebt dus geen afval. 

Met deze veelzijdige en makkelijk te boetseren materiaal is het mogelijk om van alles te maken, zoals: sculpturen, beeldjes, gedetailleerde oppervlakken, relieken, frames, levensechte prints, maskers, ornamenten, harnassen, zwaarden, schilden, outfits, decoraties, decors en nog veel meer. De grenzen van de mogelijkheden van thermoplastics worden uitgerekt door Thibra.

Eigenschappen Thibra

Thibra verwarm je met een heatgun en zo kun je Thibra vormen tot een geweldige vorm. Gebruik Thibra voor het maken van je complete cosplay armoury of props. 

  • Kan zo vaak als nodig opnieuw worden geactiveerd met warmte (het beste is ongeveer 80-90 ° C / 175-195 ° F)
  • Het bevat een zeer sterke lijm en het kan heel goed worden gemengd
  • Verwerkingstijd tot enkele minuten, afhankelijk van het tijdstip van blootstelling van de warmte
  • Eenvoudig, veilig en schoon hanteren, ook voor beginners
  • Niet-toxisch, oplosmiddelvrij en bevat geen gevaarlijke stoffen
  • Oppervlak zorgt bijvoorbeeld voor een goede hechting van alle kleuren, vernis, lijm enzovoort
  • Uitstekende reparatie- en aansluitmogelijkheden, ook met andere thermoplasten
  • Geen restjes en onder normale omstandigheden kan het jarenlang worden bewaard
  • Maat 136x110cm, 68x110cm, 68x55cm, 34x55cm

Gebruik Thibra 

Gebruik een warmtebron (het beste is een heatgun, ongeveer 80-90 ° C / 175-195 ° F) om dit plastic in de gewenste vorm te brengen. Het materiaal kan te allen tijde door warmte worden gevormd en hervormd. Het is gemaakt zonder oplosmiddelen en kan makkelijk vervaardigd en verwerkt worden. Afvalstukjes kunnen voor 100% worden gerecycled, zodat je geen materiaal weg hoeft te gooien, dus er is bijna geen afval. Deze restjes kunnen net als stopverf of amandelspijs worden gerold of worden gebruikt. Het hardt zeer snel uit en door de extra lijm aan de binnenkant is het is heel eenvoudig om de verschillende lagen van WBF aan te brengen en te bevestigen. Je kunt daarom verschillende delen maken en later aan elkaar bevestigen.  

 

Toon filters

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren