Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Face JewelsFace Jewels

Face Jewels, Body Jewels en zelfklevende glittersteentjes zijn een enorme trend. Met deze prachtige setjes maak je in een handomdraai een prachtige festival look.

De steentjes zitten aan elkaar geplakt zodat je het patroon in één keer op de huid kunt aanbrengen. Maak de huid goed schoon en verwijder daarna voorzichtig de steentjes van het plastic velletje waar ze op vast zitten. Hierna kun je ze op de huid aanbrengen. Enkele seconde aandrukken en je bent klaar voor je feestje.

Toon filters

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Face Jewels | Body Jewels | Festival Glitters

Wil je extra opvallend naar een feestje of festival? Dan zijn deze zelf klevende glittersteentjes voor op het gezicht en lichaam echt iets voor jou! Met deze fantasy, party en beauty trend tover je jezelf om in een sprankelende schoonheid. Deze Face Jewels zitten in een patroon op een velletje geplakt en zijn in een handomdraai op de huid geplakt.

Soorten en kleuren glittersteentjes

Je kunt deze kunstwerkjes van glittersteentjes overal op je gezicht en hals plaatsen.  Denk aan je voorhoofd, rondom je oog of in je hals. De meest gedragen plek is wel het voorhoofd, om de bohemian look te creëren. Ieder setje Face Jewels word geleverd op een kaartje waarop 2 ogen staan. Hierop kun je goed zien hoe het ontwerp bedoeld is te dragen. We vinden de Body Jewels en Festival glitter een super leuke trend. 

Face jewels zijn er in heel veel verschillende kleuren, vormen en maten. Je kunt dus helemaal los gaan met deze meesterwerkjes. Zo kun je kiezen voor felle zomerse kleuren wanneer je naar een festival gaat of juist alleen zilveren of gouden steentjes voor een avondje uit. 

Hoe breng je de jewels aan?

Het aanbrengen van deze glittersteentjes op de huid is super eenvoudig. Ze worden namelijk zelfklevend geleverd. Maak eerst de huid schoon met een tissue. Vervolgens haal je de steentjes voorzichtig van het velletje af waar ze op vastgemaakt zitten en brengt ze voorzichtig aan op de huid. Even aanduwen en ze gaan nergens meer naartoe.

Hergebruiken van de Face Jewels?

Je vraagt je misschien af of je deze prachtige setjes kunt hergebruiken? Nu zijn de setjes gemaakt voor eenmalig gebruik. Maar, wanneer je ze voorzichtig van de huid haalt en terug plakt op het velletje waar je ze op gekregen hebt, kun je ze wel degelijk hergebruiken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is transparante huidlijm zoals Pros-Aide te gebruiken. Bestrijk de achterkant van de steentjes met de lijm, wacht tot deze transparant is geworden en plak de steentjes op de huid. Simpel genoeg.