Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 35,-

073 - 88 88 135

PaintGlow Glow in the Dark FacepaintGlow in the Dark schmink van PaintGlow is goed smeerbaar, dik & romig, droogt snel op de huid (gezicht en lichaam) en blijft de hele dag/nacht zitten. De kleuren zijn heel helder bij daglicht en lichten spectaculair op bij UV lichten (blacklights) maar als al het licht uitgaat...blijft deze verf licht geven. Het gloeit in het donker (glows in the dark) uiteraard na de automatische oplading door (uv) licht en lichaamswarmte. Fluorescerende verf die wij verkopen doet dit niet en vind je hier. Bij UV of fluorescerende verf heb je UV of blacklight nodig.

Toepassing
Geschikt voor Glow in the Dark bodypaintingmake-upGlow in the Dark paintpartyGlow in the Dark splash-feestglowruncolorrun, carnaval etc

De Glow in the Dark kleuren die we verkopen zijn oa :
RozeGroenBlauwOranjeGeel , Rood, Violet en Onzichtbaar Groen

Voorkom huidirritatie en gevaren voor de gezondheid. De door ons gebruikte en in de webshop verkochte Glow in the Dark verf is getest volgens de hoogste standaard binnen de cosmeticabranche en voldoet aan de Europese richtlijnen en wetgeving. PaintGlow staat onder direct toezicht van de Nederlandse Voedsel & Waren Autoriteit.

Toon filters

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.