Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Zaterdag 3 september 2016. De dag dat we gezellig gaan griezelen in Nuland. Kom je ook? Onze open dag met het thema,…. Halloween!

Open Dag | SchminkenGrime.nl

Wij bij SchminkenGrime zijn gek op Halloween en gaan ook dit jaar weer een stapje verder dan afgelopen jaar om er een onvergetelijk seizoen van te maken. Zo heb je laatst onze nieuwe workshops misschien al voorbij zien komen op ons Blog, in de nieuwsbrief of op de Facebook pagina? (zo niet dan zou ik deze zeker nog even bekijken) en we hebben nog veel meer voor je in petto dit jaar. Een van deze dingen is onze Open Dag op 3 september aanstaande.

Dus, ben je dol op Schminken, Grimeren, Special Effects Makeup, Halloween en griezelige dingen? Dan weet je waar je 3 september moet zijn! Bij ons kun je je hart ophalen en je absoluut als een kind in een snoepwinkel zult voelen.

De gehele open dag staat het Team van SchminkenGrime voor je klaar om al, maar dan ook al je vragen over producten, technieken, cursussen en trainingen te beantwoorden. Tevens geven we een aantal  Product demonstraties, maken we een aantal Halloween Karakters en geven we een paar mini-workshops die voor slechts € 2,- te volgen zijn.

Demonstraties
Het Schmink en Grime Team geeft je graag een demonstratie van het artikel of materiaal waar je vragen over hebt, hierna mag je het natuurlijk zelf uitproberen.

Mini Workshops
Dit is het moment om te testen hoe leuk Halloween schmink en special effects makeup is.Tijdens de open dag geven we een aantal korte (max. 30 min.) workshops voor slechts 2 euro per workshop. Welke workshops er precies zijn komende open dag houden we nog heel even geheim maar je wil ze echt niet missen!

Informatie over cursussen en workshops
Ons cursusprogramma is volledig vernieuwd en we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Speciaal voor de bezoekers die zich op deze open dag inschrijven voor een van de cursussen en/of workshops die wij aanbieden, hebben we een aantrekkelijke introductie korting .

Professionele fotograaf aanwezig
De gehele dag zal professioneel fotograaf Jeroen Gordijn aanwezig zijn, om alle prachtige creaties vast te leggen.

En natuurkijk Is onze winkel met BadAss, Cameleon Bodypaint, Chloïs Glittertattoo, Diva Designs, European Body Art, Lilatex, MaeKup, Mehron Make-up, Moonstruck Effects, Mouldlife, Superstar, ProAiir, Tinsley Transfers, Tattoo Pro Stencils. en nog heel veel meer heel de dag geopend. We geven je graag advies over de producten en natuurlijk kun je bij ons ook pinnen.

Tot slot verzorgen wij volledig in het Halloween thema een drankje en een hapje.

Je leest het, deze dag mag je niet missen. Het hele Schmink en Grime Team staat vol enthousiasme op je te wachten, dus tot 3 september 2016.

Groetjes,
Linda Gloudemans en het volledige team van SchminkenGrime.nl