• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL

OPEN DAG 2022 | HALLOWEEN SPECIAL

Ben je dol op Schminken, Grimeren, Special Effects Makeup, Halloween en griezelige dingen? Dan moet je zondag 2 oktober 2022 bij SchminkenGrime zijn voor onze speciale Halloween open dag! Bij ons kun je je hart ophalen en je absoluut als een kind in een snoepwinkel zult voelen.

De gehele open dag staat het Team van SchminkenGrime voor je klaar om al, maar dan ook al je vragen over producten, technieken, cursussen en trainingen te beantwoorden. Tevens geven we een aantal product demonstraties zijn de populaire mini-workshops weer te volgen voor slechts € 5,- per workshop.


Demonstraties

Het Schmink en Grime Team geeft je graag een demonstratie van het artikel of materiaal waar je vragen over hebt, hierna mag je het natuurlijk zelf uitproberen.

Mini-Workshops
Dit is het moment om te testen hoe leuk Halloween schmink en special effects make-up is. Tijdens de open dag geven we een aantal korte (max. 30 min.) workshops voor slechts 5 euro per workshop. 
De mini workshops waar je tijdens deze open dag aan mee kunt doen zijn:

11:00 - 11:30 Blauwe Plekken

Tijdens deze mini workshop laat Floor Schellekens je zien hoe je een blauwe plek zo opzet dat deze er realistisch uitziet. Je kunt gaan voor een verse blauwe plek waarin rood en blauw de boventoon voeren of gaan voor een oudere blauwe plek die meer blauw, groen en geel is van tint.

12:00 - 12:30 Werken met Wax

Het werken met wax is super populair voor het creëren van nep-wonden. In deze mini workshop leert Poem Meinhardt je hoe je een (snij)wond maakt van wax en deze er zo realistisch mogelijk uit laat zien. De overgang van de wax naar de huid, de kleuring van de wond en het toevoegen van nepbloed komen aan bod.

13:30 - 14:00 Vinger maken van silicone

Het kopiëren van vingers, handen, armen en hoofden middels het lifecasten met alginaat ontzettend leuk voor de Halloween en om enge effecten te creëren voor je look. Tijdens deze mini workshop leert Jerry van Deursen je hoe je met alginaat en silicone een exacte kopie maakt van je vinger.

14:30 - 15:00 3D wond schminken
Wist je dat je heel realistische 3D effecten kunt creëren met enkel waterschmink? Tijdens deze mini workshop laat Floor Schellekens je zien hoe je een wond gemaakt met waterschmink zo kunt highlighten en schaduwen dat het eruit ziet alsof het een echte wond is. 

Informatie over cursussen en workshops van FBFX Academy

Ons cursusprogramma is volledig vernieuwd!
Vragen? We vertellen je graag over de mogelijkheden.
Schrijf je in op onze open dag en ontvang een welkomstcadeau.

Winkelen
En natuurkijk Is onze winkel met al onze producten de hele dag geopend. We geven je graag advies over de producten en natuurlijk kun je bij ons ook pinnen.

Tot slot verzorgen wij volledig in het Halloween thema een drankje en een hapje.

Je leest het, deze dag mag je niet missen. Het hele Schmink en Grime Team staat van 10:00 tot 16:00 uur vol enthousiasme op je te wachten, dus tot zondag 2 oktober 2022 aan De Ring 28, 5261 LM Vught.

Groetjes,
Linda