Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

WoochieWoochie

Woochie Latex en Foam Latex Protheses zijn super licht, prachtig gedetailleerd en van professionele kwaliteit. Met deze Prosthetics haal je de proffesionele Hollywood makeup in huid. Een must have als je een waanzinnig filmkarakter wilt neerzetten. Woochie Protheses zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen zeer realistisch over wanneer deze mooi worden aangebracht, de randen worden weggewerkt en uiteraard mooi worden gekleurd.

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 125 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 125 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Woochie Foam Latex Protheses & Woochie Latex Protheses

Positioneren van je Prothese.

Het is belangrijk dat je vooraf de plaats van je Prothese bepaald. Dit doe je voordat je de lijm aanbrengt op de prothese en/of op de huid. Maak kleine markeringspunten voor de buitenranden van je prothese en bepaal zo de juiste positie. Je kunt eventueel ook een spons met poeder gebruiken om de randen van de prothese te poederen en je zo een goed beeld krijgt waar je de prothese gaat plakken. We noemen dit ook wel het Ghosted effect. Zo heb je 2 manieren voor het juist positioneren van je prothese.

Aanbrengen van de lijm.

Breng met een spons of kwast een dunne, gelijkmatige laag huidlijm aan op de achterkant van de prothese en op de huid. Gebruik niet te veel (je wilt niet dat het druipt) en wees extra voorzichtig rond de ogen en mond. Je brengt de lijm zowel op de prothese als op de huid aan voor een maximale hechting. Laat de lijm een beetje drogen voordat je de prothese op de juiste plek aanbrengt.

Aandrukken van de Prosthetic.

Neem de tijd voor het goed laten hechten van de prothese op de huid,  gebruik een stevige, gelijkmatige druk en druk de prothese op zijn plaats. Als het een grote prothese is, begin dan in het hoogste deel van de prothese en werk langzaam naar de randen en naar onderen toe. Neem extra tijd voor de gebieden met nauwe bochten (zoals rond de neus en ogen) en zorg ervoor dat de lijm voldoende aanwezig is in deze gebieden voor een optimale hechting.

Randen goed vastlijmen.

Doop een wattenstaafje in je huidlijm, til voorzichtig de rand van je prothese op waar deze nog niet helemaal goed vastzit en breng de lijm aan op zowel de prothese en de huid, laat het drogen voordat je de rand voorzichtig aandrukt.

Randen wegwerken van de Prosthetic.

Wanneer je de randen mooi wilt wegwerken van de Latex Protheses kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt het met vloeibare latex doen of een pros-aide cream. Probeer altijd naar de rand toe te werken zodat je een mooie overgang krijgt van de huid naar de Prothese. Het kan zijn dat je meerdere laagjes moet gebruiken voor een optimaal resultaat.

Kleuren van je Prothese.

Uiteraard zijn er vele manieren voor het kleuren van je prothese. Je kunt het doen met waterschmink, vetschmink of alcohol activated schmink. Er zijn verschillende technieken voor het kleuren van een prothese, je kunt sponstechniek gebruiken, penseel techniek, airbrush en ga zo nog maar even door.

Als je een realistische afwerking van je prothese make-up wilt, moet je meer doen dan alleen effen kleuren toepassen met bijvoorbeeld een basispenseel. Zelfs monstermake-ups vereisen een artistiek tintje om ze overtuigend en realistisch te maken, en we hebben hier enkele technieken beschreven of je paint/schmink er professioneel en realistisch uit te laten zien.

Als je een groot gebied wilt bedekken (bijvoorbeeld het toevoegen van een basis huidskleur), is het gebruik van een spons of kabuki kwast de beste keuze. Je kunt hiervoor de gewone spons gebruiken die je in een driehoek knipt, of een half rondje. Ook kun je het latex latex foam sponsjes doen voor het aanbrengen van een basis foundation bijvoorbeeld.

Schaduwen en highlighten is een fantastische vaardigheid om te beheersen en is erg handig voor het toevoegen van diepte aan je protheses. Met deze techniek kun je de randen van bijvoorbeeld de gescheurde huid of van een textuur in wonden en spieren snel en gemakkelijk realistisch vorm geven. Laad je penseel of spons grondig met de gewenste kleur en verwijder het overtollige materiaal door het op stof, papier of gewoon op je hand te deppen. Strijk vervolgens met je penseel op spons over de randen van je wond of prothese en de kleur blijft alleen achter op de hogere gelegen delen van je prothese of wond. Dit noemen we ook wel highlighten. Je kunt in de diepere delen van de wond of prothese met een penseel een donkerdere kleur aanbrengen voor meer diepgang. Schaduwen doe je meestal onder of in de diepere delen van je wond of prothese.

'Splatten of spetteren' is een geweldige manier om textuur aan je prothese make-up toe te voegen, Dit doe je om te voorkomen dat je kleuren er mat en onrealistisch uitzien. Zorg dat je een penseel of tandenborstel goed geladen is met een iets dunnere vorm van je paint en ga dan spetteren naar de makeup toe. Hou hier wel enige afstand van je makeup, over het algemeen is een centimeter of 8 al voldoende om zo goe te spetteren. Heb je een airbrush dan zou je het ook met Splatter tips kunnen doen.Gebruik meerdere tinten van de kleur om een zo realistisch en mooi effect te maken. Wil je kleinere plekken spetters aanbrengen dan is het het makkelijkst om een splatterbrush met korte haren te gebruiken en zo diverse gerichte plekken aan te brengen.

Meestal zijn de soorten paint in make-up paletten sterk van kleur en bevatten ze veel pigment. Door een grotere verhouding alcohol en paint, of water en paint te gebruiken, kunt je de intensiteit van de toon verminderen en een heleboel zeer subtiele effecten creëren die je make-up echt tot leven zullen brengen. Aders suggereren bijvoorbeeld iets onder de huid en geven je paint echte diepte, maar als je ze op een dekkende manier met een effen kleur toevoegt, heb je het tegenovergestelde effect. Mooie dunne verf zorgt voor een veel betere look.

Huidskleur is een subtiel iets. Gebruik nooit een enkele kleur om de huidskleur op te bouwen, je moet het tot leven brengen door dunnere lagen van kleur toe te voegen in rood, groen, geel en blauw en uiteraard skintones. Je kunt ook meerdere lagen gebruiken om schaduwen te maken. Als je een zeer gedetailleerd textuurgebied of wond hebt, laat je een dun laagje donkere verf erin en laat je het in de diepere gebieden lopen. Als je dit combineert met de schaduwen en Highlighten-techniek zou je een verbluffend 3D-effect moeten kunnen creëren.