Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Fusion Body ArtFusion Body Art

Fusion Body Art, een merk dat de wereld snel verovert. Met de geweldige kleuren en combinaties van de splitcakes en paletten is dit een merk die in je schminkkoffer niet mag ontbreken. Hoogwaardige kwaliteit en een geweldig kleurengamma.

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 105 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 105 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fusion Body Art is een door 2 broers opgericht Australisch bedrijf die jarenlang veel kennis en ervaring hebben opgedaan in de Schminkwereld. Eerder bezaten en beheerden ze een van de grootste schminkbedrijven in Australië, die bekend stond als originele kleurontwerpers van kleuren zoals Magenta en Dark Blue in de schminkwereld.

Fusion Body Art heeft een volledig nieuw assortiment face- en bodypaint op waterbasis samengesteld en ontworpen. Inbegrepen in het assortiment is een volledige set Prime-kleuren, een volledige set Pearl Colors en een volledige set FX Neon-kleuren. Fusion Body Art heeft ook zorgvuldig een volledig assortiment Splitcakes, Rainbowcakes en -paletten geselecteerd met behulp van hun nieuwe kleurengamma.

Fusion Body Art is ontwikkeld om veilig en zacht voor de huid te zijn, met uitstekende, krachtige, levendige kleuren waar face- en bodypainters dol op zullen zijn. Fusion Body Art-kleuren zijn veganistisch, glutenvrij, parabenenvrij, parfumvrij en zijn niet gemaakt van dierlijke producten of getest op dieren.