Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Diamond FXDiamond FX

Diamond FX heeft een verbazingwekkende reeks waterschmink en one stroke schmink producten. Diamond FX heeft een zeer grote selectie van felle kleuren die prachtig op de huid komen! Diamond FX is bijzonder goed voor lijnwerk, Je kunt deze schmink ook gebruiken om de basis van je schminkontwerp te maken.

De schmink heeft een perfecte dekking en zijn prima te blenden op de huid. Buiten de Essentials kleuren (matte waterschmink) is er ook een Metallic lijn met glanskleuren en een Neon lijn. Deze zijn met name voor blacklight-evenementen de perfecte keuze.

Diamond FX heeft buiten en heel groot assortiment waterschmink kleuren ook een heel groot assortiment Splitcakes voor one stroke schminken. 

Diamond FX is Vegan, Gluten vrij en niet getest op dieren.

VeganCruelty Free

 

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 271 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 271 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schmink tips voor Diamond FX Waterschmink en Splitcakes 

Diamond FX heeft een verbazingwekkende reeks waterschmink en one stroke schmimk producten. Diamond FX heeft een zeer grote selectie van felle kleuren die prachtig op de huid komen! Diamond FX is bijzonder goed voor lijnwerk. Je kunt deze schmink ook gebruiken om de basis van je schminkontwerp te maken. De schmink heeft een perfecte dekking en zijn prima te blenden op de huid. Buiten de Essentials kleuren (matte waterschmink) is er ook een Metallic lijn met glanskleuren en een Neon lijn. Deze zijn met name voor blacklight-evenementen de perfecte keuze. Diamond FX heeft buiten en heel groot assortiment waterschmink kleuren ook een heel groot assortiment Splitcakes voor one stroke schminken. 

Het werken met Diamond FX waterschmink

Je hebt slechts een beetje water nodig om deze schmink te activeren. Spray bijvoorbeeld met een Spraybottle een beetje water op de schmink, maak een penseel vochtig of gebruik een goed uitgeknepen spons op de schmink. Het gebruiken van schoon water heeft de voorkeur, zodat de kleuren zuiver en helder blijven. Wanneer je voor de eerste keer met Diamond FX gaat werken is het handig om uit te proberen wat de beste verhouding water tot schmink is voor jouw creaties.

Het werken met Diamond FX Splitcakes (one stroke schmink)

Het gebruik van splitcakes kan in het begin lastig lijken, maar als je eenmaal gewend bent, zul je ze gemakkelijk te gebruiken vinden. Zorg er bij het laden van je splitcake voor dat je je spons of penseel heen en weer beweegt volgens de richting van de strepen. Als je een penseel gebruikt, wil je waarschijnlijk een 3/4 inch of 1 inch penseel voor het schminken van gezichten gebruiken en gebruik je Diamond FX Splitcakes 30gram. 

Verwijderen van de schmink

Gebruik milde, niet hydraterende zeep met koud tot lauw water. Heet water opent je poriën en de huid kan de schmink veel gemakkelijker absorberen, wat moet worden voorkomen. Neem de tijd om de zeep voorzichtig op een geschminkte huid te wrijven voordat je hem afspoelt of afveegt. Herhaal dit totdat de verf is verwijderd. Overweeg om Diamond FX-huidzeep te gebruiken om de schmink van de huid te verwijderen.

Bewaren van de schmink, penselen en sponzen

Veeg de schminkverpakking schoon en droog. Was je gereedschap met water en zeep. Overweeg het gebruik van de Diamond FX-penzelenzeep. Laat het gereedschap goed drogen voordat je het opbergt. De schminkverpakkingen kunnen opgeborgen worden zodra ze schoon en droog zijn. De beste plek voor deze schminkverpakkingen is op een donkere plaats op kamertemperatuur.

GGO, gluten, parabenen, noten en vegan

Op basis van de informatie van de fabrikant zijn Diamond FX schminkproducten veganistisch omdat ze geen dierlijke ingrediënten of bijproducten bevatten en ze niet op dieren zijn getest. Ook verzekerde de fabrikant ons dat, hoewel deze schmink niet word vervaardigd in een Gluten-vrij gecertificeerde faciliteit, het product geen gluten bevat. Het product bevat ook geen ingrediënten die zijn afgeleid van noten en alle kleuren schmink zijn parabenenvrij en bevatten geen parfums.

Ingrediënten van Diamond FX Essential en Metallic Schmink

Paraffinewas, Petrolatum, Glycerine, Calciumcarbonaat, Stearylalcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine Dinatrium EDTA, Natriumbenzoaat, Acacia Senegal, Dextrine, Water. Om de specifieke pigmenten voor elke kleur te bekijken, gaat u naar de specifieke kleur waarin u geïnteresseerd bent en klikt u om deze te openen. Elke kleur heeft de pigmenten vermeld.

Ingrediënten van Diamond FX Neon Schmink

Paraffin Wax Petrolatum, Glycerine, Calciumcarbonaat, Stearylalcohol, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerine, Dinatrium EDTA, Natriumbenzoaat, Acacia Senegal, Dextrine, Water. Kan titaniumdioxide (CI 77891), D & C Red 7, CA Lake (CI 15850: 1), D & C Yellow 6, Alum Lake (CI 15985: 1) niet-giftige fluorescerende pigmenten bevatten