• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

Online Cursus Vlakke Mallen Deel 2
In de Cursus Vlakke Mallen Deel 2 gaan we door met de mallen die we hebben gemaakt in deel 1 van deze cursus.

We gaan met de mallen aan de slag en deze zo voorbereiden dat we hier onze prosthetics in kunnen gieten. We beginnen met de Mold Release en de baldiez waarna we de silicone gaan mixen om deze in de mallen te gieten.

Wanneer de silicone is uitgehard werken we de proshtetics af en halen we deze uit de mallen en maken we deze schoon.

Dan is het tijd om ons model erbij te halen en de prosthetic aan te brengen op de huid van ons model. We gaan de prosthetics uiteraard plakken en wegblenden, maar we gaan deze ook kleuren en bloed toevoegen.

Je hebt geen voorkennis van prosthetic make-up nodig om mee te doen aan deze workshop. Maar, het is ten zeerste aan te raden om ook deel 1 van deze workshop te volgen. In Deel 1 van de Vlakke Mallen workshop sculpten we de prosthetics en maken we hier de mallen van. Deze workshop start met de kant-en-klare mallen.

De Materialen voor het maken van je eigen silicone prosthetics en de inhoud van deze starterkit

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis producten in huis om je eigen silicone prosthetics te maken. In het tweede deel van deze workshop gaan we de zelfgemaakte prosthetics aanbrengen op de huid van ons model. De make-up producten die gebruikt worden na het aanbrengen van de prostherics zijn geen onderdeel van deze starterkit.

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Vlakke Mallen deel 2" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Wat is FBFX Academy?
FBFX Academy is een online leerplatform waar iedere maand nieuwe cursussen op gepubliceerd worden over schmink, grime, special effects make-up, cosplay, prop-making, extreme make-up, airbrushen en nog veel meer. Het doel van FBFX Academy is om een leeromgeving te vormen waar je alles kunt vinden wat je zoekt over deze onderwerpen. FBFX Academy is gestart op 1 januari 2021. Wanneer je een jaarabonnement afsluit bij FBFX Academy krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die op FBFX Academy staan en Online komen gedurende je abonnementsperiode. Je kunt er ook voor kiezen om losse cursussen af te nemen.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus wanneer ik deze bestel?
Je kunt je op 2 manieren inschrijven voor de losse cursussen van FBFX Academy.

  • Je kunt deze bestellen via SchminkenGrime.nl. Wij ontvangen je inschrijving en zetten je gegevens door naar de klantenservice van FBFX Academy. Zij zullen vervolgens een account voor je aanmaken en deze koppelen aan de cursus die je afgenomen hebt. Vervolgens krijg je via FBFX Academy een email met daarin je inloggegevens en kun je de Online-videocursus volgen wanneer je wil.
  • Je gaat naar de website van FBFX Academy en schrijft je daar in voor de cursus. Op deze manier maak je zelf een account aan op de website en heb je direct toegang tot de cursus.

FBFX Academy Starterkit "Vlakke Mallen Deel 2"
Om mee te kunnen doen met de lessen in deze cursus heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Wij hebben voor deze Cursus een Starterkit samengesteld waarmee je in één keer alle producten in huis hebt om mee te kunnen doen met deze cursus, De starterset vind je via 

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Vlakke Mallen Deel 2"

€ 74,45*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: FBFX-SK-VM2
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Vlakke Mallen Deel 2"

€ 74,45*

In het winkelmandje