• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Online Cursus Vlakke Mallen Deel 1
Deel 1 In deel 1 van deze Vlakke Mallen Workshop gaan we aan de slag met klei en silicone om onze eigen mallen te maken.

We starten uiteraard met de materiaaluitleg waarna we aan de slag gaan met onze monster clay om onze prosthetic te sculpten.

We gaan in deze workshop 2 kleine wond proshetics maken. Door de creaties niet te groot te maken kunnen we extra aandacht besteden aan het leren van de technieken. Op deze kunnen we veel aandacht besteden aan hoe dun de prosthetics moeten zijn en hebben we meer tijd voor huidstructuren en de binnenkant van onze wond.

Wanneer je dit eenmaal onder controle hebt op een kleine prosthetic dan kun je dat later zeker ook in het groot nadoen wanneer je bijvoorbeeld Face-Off achtige monsters wil gaan maken.

Als we klaar zijn met de sculpt gaan we door om de smeltrand om de prosthetic heen te legen. Tot slot  en gaan we dammetjes bouwen waarna we de mal gaan gieten.

De mal gieten we met een mal-silicone en deze workshop sluiten we af meet het schoonmaken van de mallen. Op deze manier kunnen we in deel 2 van deze workshop direct aan de slag kunnen om in de mallen onze prosthetics te gieten en deze aan te brengen op de huid van ons model.

Je hoeft geen voorkennis te hebben van prosthetic make-up om mee te kunnen doen aan deze workshop. We starten bij de basis en gaan samen de stappen door tot we de mallen voor ons op tafel hebben liggen.

De Materialen voor het maken van je eigen prosthetic mallen en de inhoud van deze starterkit

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis producten in huis om mee te kunnen doen met deze workshop. Tijdens deze workshop worden er nog een aantal producten gebruikt die geen onderdeel zijn van deze starterkit. Een aantal van de producten zijn wel beschikbaar via onze website

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Vlakke Mallen deel 1" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Wat is FBFX Academy?
FBFX Academy is een online leerplatform waar iedere maand nieuwe cursussen op gepubliceerd worden over schmink, grime, special effects make-up, cosplay, prop-making, extreme make-up, airbrushen en nog veel meer. Het doel van FBFX Academy is om een leeromgeving te vormen waar je alles kunt vinden wat je zoekt over deze onderwerpen. FBFX Academy is gestart op 1 januari 2021. Wanneer je een jaarabonnement afsluit bij FBFX Academy krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die op FBFX Academy staan en Online komen gedurende je abonnementsperiode. Je kunt er ook voor kiezen om losse cursussen af te nemen.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus wanneer ik deze bestel?
Je kunt je op 2 manieren inschrijven voor de losse cursussen van FBFX Academy.

  • Je kunt deze bestellen via SchminkenGrime.nl. Wij ontvangen je inschrijving en zetten je gegevens door naar de klantenservice van FBFX Academy. Zij zullen vervolgens een account voor je aanmaken en deze koppelen aan de cursus die je afgenomen hebt. Vervolgens krijg je via FBFX Academy een email met daarin je inloggegevens en kun je de Online-videocursus volgen wanneer je wil.
  • Je gaat naar de website van FBFX Academy en schrijft je daar in voor de cursus. Op deze manier maak je zelf een account aan op de website en heb je direct toegang tot de cursus.

FBFX Academy Starterkit "Vlakke Mallen Deel 1"
Om mee te kunnen doen met de lessen in deze cursus heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Wij hebben voor deze Cursus een Starterkit samengesteld waarmee je in één keer alle producten in huis hebt om mee te kunnen doen met deze cursus, De starterset vind je via 

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Vlakke Mallen Deel 1"

€ 51,95*

Productnummer: FBFX-SK-VM1
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Vlakke Mallen Deel 1"

€ 51,95*

In het winkelmandje