• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Uitbeeldend Slachtoffer deel 1" - de basis

De cursus Special Effects Gelatine wordt op FBFX Academy verzorgd door Linda Gloudemans van SchminkenGrime.nl. In deze cursus leert Linda je hoe je zelf gelatine kunt maken. We gaan een basis gelatine maken, een gekleurde gelatine, een gedlockte gelatine en gelatine foam. Buiten dit gaan we een aantal prosthetics maken met onze zelfgemaakte gelatine en de gelatine direct op de huid uitproberen. Deze cursus kun je volgen met een lidmaatschap op FBFX Academy In deze workshop gaan we het onder andere hebben over:

  • De Materialen
  • Veiligheid
  • Basis Gelatine Maken
  • Gekleurde Gelatine Maken
  • Geflockte Gelatine Maken
  • Gelatine Foam Maken
  • Prosthetics Met Gelatine
  • Gelatine Direct Op De Huid

Met de producten in deze Starterkit heb je de essentiële producten in huis om mee te doen met de cursus Special Effects Gelatine. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. 

In deze starterkit vind je de volgende producten

Geen onderdeel van de starterkit zijn de volgende materialen.

Met de producten in deze Starterkit heb je alles in huis om mee te doen met de Cursus Realistic Rose. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Gelatine maken via FBFX Academy" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevns doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je 36 cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdresses tot foampruiken tot cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Special Effects Gelatine"

€ 104,50*

Productnummer: FBFX-BOS-Gelatine
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Special Effects Gelatine"

€ 104,50*

In het winkelmandje