• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken (deel 2)
In deel 2 van deze online-workshop gaan we de Silicone Arm die we in deel 1 van deze workshop hebben gemaakt bewerken en kleuren.

Deel 1 van dit cursus-duo heb je GRATIS kunnen volgen hier op FBFX Academy. In deel 1 van deze cursus zijn we aan de slag gegaan met Alginaat om een lifecast te maken van onze hand en onderarm om deze vervolgens te gieten met silicone.

Vandaag, in deel 2 van deze workshop, gaan we verder met de hand en arm die we gemaakt hebben. Want, ondanks dat onze creatie er fantastisch uit ziet willen we deze natuurlijk nog beter, mooier en levendiger maken.

Daarom beginnen we vandaag om imperfecties uit onze creatie te halen. Dit doen we door eventuele luchtbelletjes te patchen.

Hierna is het tijd om van onze arm een afgehakte of afgerukte arm te maken. Om die te doen moeten we het uiteinde van onze arm voorzie van de Ellepijp en het Spaakbeen en de vleeskleurige silicone omtoveren tot een verwonding.

Dan is het tijd om de rest van de arm te kleuren zodat deze er realistischer uit ziet. We gaan de aderen toevoegen en met een aantal verschillende technieken de kleuren toevoegen aan de hand en arm.

Tot slot gaan we de arm voorzien van armhaar. Dit doen we door de haren te punchen in de silicone.

Je hoeft geen voorkennis te hebben van Special Effects Make-up om deel te kunnen nemen aan deze workshop. We starten bij het begin en gaan samen stap voor stap aan de slag tot onze arm helemaal af is. Wel is het aan te raden om deel 1 van deze workshop eerst te volgen zodat je een lifecast hebt voor deze workshop. Deel 1 is volledig GRATIS te volgen hier op FBFX Academy

De Materialen voor het kleuren en bewerken van de Silicone Arm en de inhoud van deze starterkit

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis producten in huis om mee te kunnen doen met deze workshop. Tijdens deze workshop worden er nog een aantal producten gebruikt die geen onderdeel zijn van deze starterkit. Een aantal van de producten zijn wel beschikbaar via onze website

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken (deel 2)" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Wat is FBFX Academy?
FBFX Academy is een online leerplatform waar iedere maand nieuwe cursussen op gepubliceerd worden over schmink, grime, special effects make-up, cosplay, prop-making, extreme make-up, airbrushen en nog veel meer. Het doel van FBFX Academy is om een leeromgeving te vormen waar je alles kunt vinden wat je zoekt over deze onderwerpen. FBFX Academy is gestart op 1 januari 2021. Wanneer je een jaarabonnement afsluit bij FBFX Academy krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die op FBFX Academy staan en Online komen gedurende je abonnementsperiode. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl. Je kunt er ook voor kiezen om losse cursussen af te nemen.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus wanneer ik deze bestel?
Je kunt je op 2 manieren inschrijven voor de losse cursussen van FBFX Academy.

  • Je kunt deze bestellen via SchminkenGrime.nl. Wij ontvangen je inschrijving en zetten je gegevens door naar de klantenservice van FBFX Academy. Zij zullen vervolgens een account voor je aanmaken en deze koppelen aan de cursus die je afgenomen hebt. Vervolgens krijg je via FBFX Academy een email met daarin je inloggegevens en kun je de Online-videocursus volgen wanneer je wil.
  • Je gaat naar de website van FBFX Academy en schrijft je daar in voor de cursus. Op deze manier maak je zelf een account aan op de website en heb je direct toegang tot de cursus.

FBFX Academy Starterkit "Silicone Arm Kleuren en Bewerken"
Er zijn 2 verschillende starterkits beschikbaar bij deze workshop. Bekijk ze allebei om te zien welke set het beste bij je past.

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Silicone Arm Kleuren en Bewerken" (Set 1)

€ 41,95*

Productnummer: FBFX-SK-Arm1
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Silicone Arm Kleuren en Bewerken" (Set 1)

€ 41,95*

In het winkelmandje