• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Realistic Rose"
In deze cursus Realistic Rose ga je samen met Wendy Hoek van Bentum aan de slag om zo'n realistisch mogelijke roos te schminken. Met een foto van de roos in de hand en verschillende kleuren waterschmink wordt deze roos stap voor stap opgebouwd.

Omdat iedere stap wordt uitgelegd en gedetailleerd in beeld is gebracht kun je zien hoe de laagjes worden aangebracht op de huid en wordt deze complexe creatie ineens heel bereikbaar voor schminkers van ieder niveau. Doe je mee?

De Materialen voor het maken van de Realistic Rose en de inhoud van deze Starterkit:

 Alle superstar verpakkingen in deze starterkit zijn 45 gram.

Met de producten in deze Starterkit heb je alles in huis om mee te doen met de Cursus Realistic Rose. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Realistic Rose via FBFX Academy" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevns doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je 36 cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdresses tot foampruiken tot cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Realistic Rose"

€ 113,55*

Productnummer: FBFX-SK-RR
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Realistic Rose"

€ 113,55*

In het winkelmandje