• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Online Cursus Hand Lifecasten met Alginaat (deel 1)
In deze GRATIS online video-cursus gaan we een Hand Lifecasten met Alginaat om hier vervolgens een Silicone hand van te maken.

In deze cursus beginnen we met het bouwen van een omhuizing om de lifecast in te gaan maken. Je leert wat belangrijk is om rekening mee te houden en krijgt handige tips en trucs om met zo min mogelijk alginaat zo'n groot mogelijke lifecast te maken.

Wanneer de omhuizing klaar is kunnen we starten met het echte werk. Het mixen van de alginaat en het maken van de cast. We bespreken onder andere valkuilen van het werken met alginaat, het werktempo en de temperatuur van het water.

Zodra de alginaat eenmaal is uitgehard dan mag de hand natuurlijk uit de alginaat. We gaan samen kijken hoe we het vacuüm verbreken en hoe we de hand er makkelijk weer uit krijgen.

Wanneer we ons werkblad hebben opgeruimd gaan we de hand gieten in silicone. We leren hoe je ervoor zorgt dat je geen luchtbellen in de vingers krijgt en hoe je de silicone in de mal giet.

Tot slot gaan we natuurlijk het eindresultaat bekijken.

Deel 1 van deze workshop is volledig GRATIS. Je hoeft geen voorkennis te hebben van special effects make-up om mee te doen met deze workshop. We beginnen bij het begin en gaan samen stap voor stap de cast maken.

In Deel 2 van deze workshop gaan we meet deze hand aan de slag om er meer leven aan toe te voegen. In deel 2 gaan we de verwonding maken op het einde van de arm, botten toevoegen, de huid kleuren en voorzien van armhaar.

De Materialen voor het makn van deze lifecast en de inhoud van deze starterkit

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis producten in huis om mee te kunnen doen met deze workshop. Tijdens deze workshop worden er nog een aantal producten gebruikt die geen onderdeel zijn van deze starterkit. Een aantal van de producten zijn wel beschikbaar via onze website

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel " Online Cursus Hand Lifecasten met Alginaat (deel 1)" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Wat is FBFX Academy?
FBFX Academy is een online leerplatform waar iedere maand nieuwe cursussen op gepubliceerd worden over schmink, grime, special effects make-up, cosplay, prop-making, extreme make-up, airbrushen en nog veel meer. Het doel van FBFX Academy is om een leeromgeving te vormen waar je alles kunt vinden wat je zoekt over deze onderwerpen. FBFX Academy is gestart op 1 januari 2021. Wanneer je een jaarabonnement afsluit bij FBFX Academy krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die op FBFX Academy staan en Online komen gedurende je abonnementsperiode. Je kunt er ook voor kiezen om losse cursussen af te nemen.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus wanneer ik deze bestel?
Je kunt je op 2 manieren inschrijven voor de losse cursussen van FBFX Academy.

  • Je kunt deze bestellen via SchminkenGrime.nl. Wij ontvangen je inschrijving en zetten je gegevens door naar de klantenservice van FBFX Academy. Zij zullen vervolgens een account voor je aanmaken en deze koppelen aan de cursus die je afgenomen hebt. Vervolgens krijg je via FBFX Academy een email met daarin je inloggegevens en kun je de Online-videocursus volgen wanneer je wil.
  • Je gaat naar de website van FBFX Academy en schrijft je daar in voor de cursus. Op deze manier maak je zelf een account aan op de website en heb je direct toegang tot de cursus.

FBFX Academy Starterkit "Hand Casten met Alginaat"
Om mee te kunnen doen met de lessen in deze cursus heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Wij hebben voor deze Cursus een Starterkit samengesteld waarmee je in één keer alle producten in huis hebt om mee te kunnen doen met deze cursus, De starterset vind je via 

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Hand Casten met Alginaat"

€ 59,95*

Productnummer: FBFX-SK-Alg
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Hand Casten met Alginaat"

€ 59,95*

In het winkelmandje