• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Uitbeeldend Slachtoffer deel 1" - de basis

De cursus Uitbeeldend Slachtoffer deel 1 wordt op FBFX Academy verzorgd door Babette Poelijoe van Praktijk Babette. In deze cursus leert Babette je alle basis elementen en technieken van het maken van diverse wonden met verschillende materialen. Deze cursus kun je volgen met een lidmaatschap op FBFX Academy We starten de workshop uiteraard met uitleg over de verschillende producten, opbouw en afwerking waarna we stap voor stap de technieken met je door gaan nemen. In deze workshop gaan we het onder andere hebben over:

 • De kleuring
 • De opbouw
 • Het afwerken
 • Snijwonden
 • Lap en Scheurwonden
 • Bijtwonden
 • Schaafwonden

Met de producten in deze Starterkit heb je de essentiële producten in huis om mee te doen met de cursus Uitbeeldend Slachtoffer deel 1. De huis-tuin-en-keukenproducten moet je zelf aanschaffen. Deze zitten niet in dit pakket. Er zit wel een document bij met de recepten waarop staat wat je voor het waxdeeg en brooddeeg nodig hebt. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. 

In deze starterkit vind je de volgende producten

Geen onderdeel van deze Starterkit zijn de producten die je nodig hebt voor het maken van het deeg. Het wijnsteenzuur zit er wel bij, dit is wat moeilijker verkrijgbaar..

Met de producten in deze Starterkit heb je alles in huis om mee te doen met de Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 1. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Uitbeeldend Slachtoffer 1 via FBFX Academy" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevns doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je 36 cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdress tot foampruiken en cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Uitbeeldend Slachtoffer deel 1" - de basis

€ 69,95*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: FBFX-SK-USdeel1
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Uitbeeldend Slachtoffer deel 1" - de basis

€ 69,95*

In het winkelmandje