• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Starterkit Cartoon Style Body Art
In Cartoon Style Body Art verander je je model in een cartoon karakter met behulp van schmink. Er worden vaak felle kleuren en heel strakke zwarte lijnen gebruikt om een cartoon te schminken. In deze Cartoon Style Body Art cursus neemt Debbie van der Hoeven je mee in haar cartoon style. Debbie laat je het hele proces zien van de voorbereiding tot de finishing touches.  Doe je mee?

Wat ga je leren

  • Je project voorbereiden
  • Schetsen van je idee op de huid
  • Schaduwen
  • High Lighten
  • Je design afmaken met accessoires

De Materialen voor het maken van de Cartoon en de inhoud van deze Starterkit:

Met de producten in deze Starterkit heb je alles in huis om mee te doen met de Cursus Cartoon Style Body art met uitzondering van de schmink penselen. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Cartoon Style Bodyart via FBFX Academy" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevns doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je 36 cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdresses tot foampruiken tot cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Cartoon Style Body Art"

€ 211,45*

Productnummer: FBFX-SK-CSBA
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Cartoon Style Body Art"

€ 211,45*

In het winkelmandje