• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

Basiscursus Worbla
In deze Basiscursus Worbla gaan we aan de slag met thermoplasten. Thermoplasten zijn platen van plastic dat je vrij kunt vormen nadat je deze verwarmd hebt. En, zoals je je misschien wel voor kunt stellen kun je er bijna alles mee maken. Maar, wanneer je nieuw bent in het werken met Worbla is het wel fijn om er eerst samen mee te beginnen.

We gaan in deze cursus een heleboel elementen van het werken met worbla behandelen en tijdens dit proces maken we ook nog eens een super leuk gezichtsmasker.

We beginnen natuurlijk met het doorspreken van de materialen en de veiligheid waarna we ons masker gaan voorbereiden. Waarna we aan de slag gaan met het sandwichen, uitsnijden, de randjes afwerken en het maken van de decoratie voor op ons masker.

Wanneer we helemaal tevreden zijn gaan we het masker primen en schilderen.

Om mee te doen aan deze basiscursus Worbla heb je geen voorkennis nodig in het werken met thermoplastics. We gaan samen bij het begin beginnen bij het begin en eindigen met een volledig afgewerkt masker. Doe je mee?

De Materialen voor het deze basiscursus Workbla en de inhoud van deze starterkit

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis producten in huis om mee te kunnen doen met deze workshop. Tijdens deze workshop worden er nog een aantal producten gebruikt die geen onderdeel zijn van deze starterkit. Een aantal van de producten zijn wel beschikbaar via onze website

  • Dremel
  • Schuurpapier
  • Gesso Wit
  • Gesso Zwart
  • Acrylverf
  • Vernis

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus Werken Met Worbla" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Wat is FBFX Academy?
FBFX Academy is een online leerplatform waar iedere maand nieuwe cursussen op gepubliceerd worden over schmink, grime, special effects make-up, cosplay, prop-making, extreme make-up, airbrushen en nog veel meer. Het doel van FBFX Academy is om een leeromgeving te vormen waar je alles kunt vinden wat je zoekt over deze onderwerpen. FBFX Academy is gestart op 1 januari 2021. Wanneer je een jaarabonnement afsluit bij FBFX Academy krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die op FBFX Academy staan en Online komen gedurende je abonnementsperiode. Je kunt er ook voor kiezen om losse cursussen af te nemen.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus wanneer ik deze bestel?
Je kunt je op 2 manieren inschrijven voor de losse cursussen van FBFX Academy.

  • Je kunt deze bestellen via SchminkenGrime.nl. Wij ontvangen je inschrijving en zetten je gegevens door naar de klantenservice van FBFX Academy. Zij zullen vervolgens een account voor je aanmaken en deze koppelen aan de cursus die je afgenomen hebt. Vervolgens krijg je via FBFX Academy een email met daarin je inloggegevens en kun je de Online-videocursus volgen wanneer je wil.
  • Je gaat naar de website van FBFX Academy en schrijft je daar in voor de cursus. Op deze manier maak je zelf een account aan op de website en heb je direct toegang tot de cursus.

FBFX Academy Starterkit "Basiscursus Worbla"
Om mee te kunnen doen met de lessen in deze cursus heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Wij hebben voor deze Cursus een Starterkit samengesteld waarmee je in één keer alle producten in huis hebt om mee te kunnen doen met deze cursus, De starterset vind je via 

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Basiscursus Worbla"

€ 37,50*

Productnummer: FBFX-SK-Worbla
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Basiscursus Worbla"

€ 37,50*

In het winkelmandje