• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Cursus 3D Schmink Technieken
Verbaas jij je ook altijd zo over die prachtige 3D Schmink Technieken? Dat het echt lijkt of er een wond op iemand zijn hoofd zit. Dat die spin echt op de arm lijkt te zitten of dat die sieraden er zo realistisch uit zien? Wil je ook leren hoe je op deze manier kunt schminken? Dan is dit de workshop voor jou!

Natuurlijk starten we deze workshop met de uitleg van de materialen. Want de producten die we nodig hebben voor dit soort schmink creaties zijn qua kleur net iets anders dan de schmink die we gebruiken voor onze vlinders en prinsessen.

Dan gaan we beginnen met het schminken van een verwonding. Eerst op een oefenvel om de theorie uit te leggen en daarna op een model om te laten zien hoe dit er op de huid uit ziet.

Na de verwondingen gaan we door met de Zwarte Weduwe (de spin). Opnieuw eerst op het oefenvel en daarna op de huid en dit doen we ook voor de sieraden.

Wat je bij alle reacties terug zal zien is het belang van het highlighten en het schaduwen. Dart we goed moeten kijken waar het licht vandaan komt en wat dit doet met de vorm, afstand en kleur van de schaduw. Maar ook met de vorm en kleur van de highlights.

Wanneer je de theorie eenmaal goed onder de knie hebt zul je zien dat je steeds meer op deze manier kunt schminken.

Om mee te doen met deze workshop heb je geen specifieke voorkennis van 3D Schmink Technieken nodig. Het is wel handig wanneer je al eens geschminkt hebt zodat je weet hoe je een penseel moet laden en hoe je bepaalde basisvormen als druppels en krullen moet maken. Deze technieken worden niet apart behandeld in deze workshop. Mocht je deze technieken nog niet beheersen dan raden we je aan om eerst de basiscursus kinderschmink te volgen hier op FBFX Academy.

De Materialen voor de 3D Schmink Technieken en de inhoud van deze starterkit

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis producten in huis om mee te kunnen doen met deze workshop. Tijdens deze workshop worden er nog een aantal producten gebruikt die geen onderdeel zijn van deze starterkit. Een aantal van de producten zijn wel beschikbaar via onze website

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus 3D Schmink Technieken" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Wat is FBFX Academy?
FBFX Academy is een online leerplatform waar iedere maand nieuwe cursussen op gepubliceerd worden over schmink, grime, special effects make-up, cosplay, prop-making, extreme make-up, airbrushen en nog veel meer. Het doel van FBFX Academy is om een leeromgeving te vormen waar je alles kunt vinden wat je zoekt over deze onderwerpen. FBFX Academy is gestart op 1 januari 2021. Wanneer je een jaarabonnement afsluit bij FBFX Academy krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die op FBFX Academy staan en Online komen gedurende je abonnementsperiode. Je kunt er ook voor kiezen om losse cursussen af te nemen.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus wanneer ik deze bestel?
Je kunt je op 2 manieren inschrijven voor de losse cursussen van FBFX Academy.

  • Je kunt deze bestellen via SchminkenGrime.nl. Wij ontvangen je inschrijving en zetten je gegevens door naar de klantenservice van FBFX Academy. Zij zullen vervolgens een account voor je aanmaken en deze koppelen aan de cursus die je afgenomen hebt. Vervolgens krijg je via FBFX Academy een email met daarin je inloggegevens en kun je de Online-videocursus volgen wanneer je wil.
  • Je gaat naar de website van FBFX Academy en schrijft je daar in voor de cursus. Op deze manier maak je zelf een account aan op de website en heb je direct toegang tot de cursus.

FBFX Academy Starterkit "3D Schmink Technkieken" 
Om mee te kunnen doen met de lessen in deze cursus heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Wij hebben voor deze Cursus een Starterkit samengesteld waarmee je in één keer alle producten in huis hebt om mee te kunnen doen met deze cursus, De starterset vind je via 

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "3D Schmink Technieken"

€ 32,99*

Productnummer: FBFX-SK-3D
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "3D Schmink Technieken"

€ 32,99*

In het winkelmandje