• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Headdresses" - de basis

De Masterclass Headdresses wordt op FBFX Academy verzorgd door Angela Dietz van Chica Charming. In deze masterclass leert Angela je alle basis elementen en technieken van het maken van een headdress. Deze cursus kun je volgen met een lidmaatschap op FBFX Academy We starten de workshop uiteraard met uitleg over de verschillende producten, opbouw en afwerking waarna we stap voor stap de technieken met je door gaan nemen. In deze workshop gaan we het onder andere hebben over:

  • De Basis
  • De compositie
  • Het Moodboard
  • De opbouw
  • Het zwaartepunt
  • De achterkant
  • en nog meer verschillende items

Met de producten in deze Starterkit heb je de essentiële producten in huis om mee te doen met de Headdress MasterClass. De aankleding van de basis, dus de elementen moet je zelf aanschaffen. Deze zitten niet in dit pakket. Wel alles wat je nodig hebt om de basis te maken en je eigen elementen erop te bevestigen. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. 

In deze starterkit vind je de volgende producten

Met de producten in deze Starterkit heb je alles in huis om mee te doen met de Headdress MasterClass. Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Headdress MasterClass via FBFX Academy" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je 36 cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdresses tot foampruiken tot cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Headdresses" - de basis

€ 34,95*

Productnummer: FBFX-McHD
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Headdresses" - de basis

€ 34,95*

In het winkelmandje