• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Basis EVA Foam (basis)
In de Basiscursus Eva Foam neemt Linda je mee in de wereld van de Eva Foam. Je kunt er waanzinnige dingen mee maken, maar het is natuurlijk heel belangrijk dat je de basis goed beheerst. In deze cursus gaan we kijken naar alle gereedschappen die je kunt gebruiken wanneer je werkt met eva foam, we gaan het foam snijden, een aantal basisvormen maken, naden wegwerken, heat shapen en structuren toevoegen aan het oppervlak van je creatie. Eva Foam is licht gewicht en kun je makkelijk verwerken in diverse creaties.

Deze starterkit bestaat uit de basis elementen om te kunnen werken met EVA FOAM. In deze starterkit vind je:

Met de producten in deze Starterkit heb je de basis in huis om mee te doen met de Basiscursus EVA Foam.  Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Je kunt de videocursus ook bestellen via onze webwinkel "Online Cursus EVA Foam via FBFX Academy" Wanneer je de cursus via onze winkel besteld zullen wij je gegevens doorgeven aan FBFX Academy. Zij maken vervolgens een account voor je aan en sturen de inloggegevens naar je door waarna je deel kunt nemen aan de cursus.

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je 36 cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdresses tot foampruiken tot cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Basis EVA Foam" (basis)

€ 45,95*

Productnummer: FBFX-SK-EVA
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Basis EVA Foam" (basis)

€ 45,95*

In het winkelmandje