• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Kaalkop plakken en kleuren" 

Met deze starterkit ben je klaar om je kaalkop goed te kunnen plakken en kleuren. Volg de cursus op FBFX Academy Kaalkoppen plakken en kleuren. De cursus is geen onderdeel van de starterkit. Deze moet je apart bijboeken op FBFX Academy. Zie de link in de tekst.

We krijgen heel vaak de vraag hoe je nu de randen wegwerkt en de kaalkop laat verdwijnen zodat het een natuurlijke look wordt voor de persoon die de kaalkop geplakt krijgt. In deze cursus leggen we je het uit hoe je dit mooi en realistisch kan doen.

We gaan als eerste aan de slag met het plakken van de kaalkop en het op maat maken van de kaalkop zodat je een goede basis hebt waarmee je kunt werken om van een volle bos haar een mooi kaal hoofd kunt maken.

Als je eenmaal de kaalkop geplakt hebt dan breng je een basislaag aan en dat je je start om het zo mooi mogelijk af te werken voor die realistische look. Hier valt gelijk op als je een randje niet helemaal netjes hebt weg gewerkt en kun je het direct herstellen of aanpassen.

Als alles dan eenmaal op zijn plek zit en de basislaag zit erop dan ga je verder met het kleuren van de kaalkop, want een kaal hoofd heeft natuurlijk niet 1 kleur en je wil het effect maken dat iemand die net nog een volle bos haar had een zeer realistisch kaal hoofd heeft. De techniek hiervoor wordt uitgelegd en uiteraard wat je allemaal nodig hebt voor het plakken en kleuren van de kaalkop.

Het kost enige tijd om een kaalkop goed te plakken en te kleuren, maar als je het goed doet mag het eindresultaat er wezen en zal menig persoon zich verbazen hoe echt het lijkt. Veel plezier met het volgen van de cursus en het plakken en kleuren van de kaalkop.

Deze starterkit bevat de volgende onderdelen:

Dir is de basis die je nodig hebt voor een geweldig resultaat. Mocht je toch nog meer huidstinten nodig hebben kun je deze uitbreiden met de Encore Alcohol activated Palette Skin light to dark. Vergeet ook niet eventueel alcohol 99,9% mee te bestellen mocht je deze niet hebben.

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Kaalkop plakken en kleuren"

€ 207,64*

Productnummer: FBFX-SK-KKPK
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Kaalkop plakken en kleuren"

€ 207,64*

In het winkelmandje