• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes"
Ingrid Breugelmans van Sôkkertantes Paintertainment staat bekend om haar beeldschone Carnaval | Vastelavond Schminkcreaties. Ze zijn kleurrijk, vol met glitter, origineel en vrolijk. Tijdens deze online cursus, die te volgen is via FBFX Academy, neemt Ingrid je mee in alle stappen die zij neemt om te komen tot zo'n adembenemende creatie.

Tijdens deze workshop worden alle zaken besproken. Van de uitleg aangaande kleuren en de materialen tot de druppels, krullen, stippen en bloemen. Maar ook het afmaken van de look met een spetterende oog make-up en uiteraard een pruik en accessoires komen aan bod.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die houd van de Carnaval of Vastelavond en extra kleurrijk voor de dag wil komen. Om mee te doen met deze cursus hoef je geen enkele schminkervaring te hebben. Ingrid legt niet alleen de opbouw van de look uit, ook alle technieken komen uitgebreid aan bod.

Met de producten in deze Starterkit heb je nagenoeg alles in huis om mee te doen met Deze 
Online Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes het enige wat je niet vind in deze starterkit zijn de glittersteentjes om op het gezicht te plakken.

Let op: De video cursus is geen onderdeel van dit pakket. Hiervoor dien je een lidmaatschap te hebben op 
FBFX Academy of de Cursus los aan te schaffen via dezelfde website. Niet alle producten zijn exact gelijk aan de producten die Ingrid gebruikt maar vergelijkbaar met de producten die ze gebruikt. Zo hebben we kleine glitterpoeder toegevoegd aan de kit in plaats van grote om de prijs van deze starterkit lager te houden.

In deze starterkit vind je de volgende producten


Geen onderdeel van deze Starterkit zijn de glittersteentjes en de lijm die Ingrid gebruikt tijdens de cursus, een zwarte mascaraoogschaduw penselen en de nepwimpers. 
Specificaties
Inhoud: -
Kleur: Multi-color
Merk: FBFX
Soort Product: Schminkset

FBFX Academy Starterkit "Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes"

€ 188,95*

Productnummer: FBFX-Carnaval
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes"

€ 188,95*

In het winkelmandje