• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

FBFX Academy Starterkit "Basiscursus Airbrush" 

Airbrushen, iets wat er altijd geweldig uitziet en iedereen wil het leren. Het is dan net als met schminken een kunst. Deze kun je uiteraard leren door het te doen. Maar zoals we altijd al roepen, zonder te oefenen kom je nergens en dat is voor de airbrush niet anders.

In de cursus gaan we dan ook uitgebreid in op de basis van het kunnen airbrushes. Het is erg veel oefenen en zoals je van Linda wel zult horen is dat soms wel eens een beetje saai. Maar wie niet begint, zal het nooit leren en met deze basiscursus airbrush kom je al een heel eind.

In deze basiscursus airbrush zul je leren hoe je lijnen gaat zetten en schaduwen en nog veel meer. Het is dan ook een uitgebreide cursus en als je maar genoeg oefent dan zul je zien dat het je steeds makkelijker afgaat en je ineens een scala aan technieken erbij hebt die je kan toepassen in je opdrachten.

Maar daar heb je natuurlijk materiaal voor nodig en deze starterkit voorziet je in de eerste behoefte van het airbrushen. Een compressor, een fles zwart op waterbasis en een flesje zwart op alcohol basis.

De Starterkit bevat:

Je kunt ook een jaarabonnement nemen bij FBFX Academy en dan krijg je vele cursussen per jaar, van Schminken tot special effects make-up, van headdresses tot foampruiken tot cosplay. Het jaarabonnement is nu beschikbaar met 25% korting, Met een jaarabonnement profiteer je niet alleen van alle online cursussen, maar ontvang je ook een standaard klantenkorting bij SchminkenGrime.nl

 

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Oefenmateriaal

FBFX Academy Starterkit "Basiscursus Airbrush"

€ 220,90*

Productnummer: FBFX-SK-BCAirbrush
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


FBFX Academy Starterkit "Basiscursus Airbrush"

€ 220,90*

In het winkelmandje