• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

Diva Design Galaxy Wars Alliance is ideaal voor het maken van accenten in je schmink ontwerp. Diva Designs creëert vernieuwende, inspirerende, mooie en makkelijk te gebruiken stencils van 190ml Mylar. Een flexibel materiaal dat uitermate geschikt is om te gebruiken voor schminksjablonen.
De Diva Design schminksjablonen zijn van hoge kwaliteit maar toch dun genoeg om te gebruiken op het gezicht of het lichaam. De stencils zijn oneindig opnieuw bruikbaar mits je ze goed behandeld. Ze zijn perfect om snel een prachtig ontwerp op een kindergezichtje te toveren als basis of als de puntjes op de i. De stencils zijn niet alleen te gebruiken met waterschmink maar ook met de airbrush, met droge poeders en schminkglitters. 

Gebruik: Maak je schminkspons licht vochtig en breng de schmink aan op de spons.Houd het sjabloon op de huid en dep voorzichtige met de spons op het sjabloon totdat de vorm van het sjabloon goed op de huid staat. Om de stencils schoon te maken adviseren we deze voorzichtig in een bak water met je vingers schoon te wrijven. Dit om te voorkomen dat je de delicate stukjes van de sjablonen beschadigd. Hierna kun je het sjabloon op een theedoek leggen om het te drogen.

Tip: Aan de zijkant van de sjablonen zit een extra gat in het sjabloon. Deze is handig om de stencils aan een ring of kettinkje te doen en zo altijd handig bij elkaar te hebben. Probeer in plaats van een gewone schminkspons, eens een vinger sponsje. Daarmee kun je nog sneller werken. 
Kijk vooral ook naar de andere Diva Design schminksjablonen, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een sjabloon voor.

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Schminksjabloon

Diva Design Galaxy Wars Alliance | Schminksjabloon

€ 1,00*

€ 4,75*
Productnummer: Diva-00361
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Diva Design Galaxy Wars Alliance | Schminksjabloon

€ 1,00*

€ 4,75*
In het winkelmandje